ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΕΗ, Ενέργεια, Ηλεκτρικό Ρεύμα, Ηλεκτρισμός, Νάσος Ηλιόπουλος, Πετρέλαιο, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Φυσικό Αέριο,


















































Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς
«Χρειαζόμαστε κάθε άνδρα και γυναίκα μαχητή» - Εγιάλ Ζαμίρ για τις ελλείψεις στον ισραηλινό στρατό
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 57 από τους 58 Κρητικούς αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις - Δήλωναν εκτάσεις στην Καστοριά
Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ
Κι όμως, γίνεται: Ο Μάκης που κέρδισε το Eurojackpot κερνάει ακόμη κι όταν δεν είναι εκεί – Η έκπληξη που
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Κρίσιμο ζήτημα είναι η ανάγκη να υπάρξει παρέμβαση στην τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ», ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, «κάτι που έχουν κάνει άλλες χώρες όπως η Ισπανία».
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 96.5 Θεσσαλονίκης» είπε ότι, «με την επιδότηση και μόνο καταλήγουμε –με τα χρήματα των πολιτών- να επιδοτούμε τα υπερκέρδη των ιδιωτών στην αγορά ενέργειας», εξήγησε.
«Χρειάζεται να γίνει μείωση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και γενικά στα καύσιμα», τόνισε.
«Και πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσουμε σε ένα σχήμα ρύθμισης και διαγραφής του ιδιωτικού χρέους που γεννήθηκε μέσα στην πανδημία», δήλωσε.
Αναφερθείς στην εν εξελίξει κακοκαιρία, σημείωσε: «οι άνθρωποι που είναι στην πιο δύσκολη θέση είναι οι άστεγοι, οι ευάλωτες ομάδες, όσοι δεν μπορούν να ζεστάνουν τα σπίτια τους».
«Η ενεργειακή φτώχεια έχει επανέλθει με πολύ βίαιο τρόπο», πρόσθεσε.
«Ένα σημαντικό πρόβλημα που καταγράφεται μέχρι στιγμής είναι η κατάσταση στα σχολεία.
»Σε πάρα πολλά σχολεία η τηλεκπαίδευση δεν λειτουργεί σωστά», επισήμανε ο Νάσος Ηλιόπουλος, λέγοντας πως «το Υπουργείο Παιδείας ζήτησε από τα ίδια τα σχολεία μέσα στο Σαββατοκύριακο να λύσουν προβλήματα που η κυβέρνηση δεν έχει λύσει εδώ και δύο χρόνια».
























































