Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση: Στις 9 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Καταδίκη της κυβέρνησης για κακοκαιρία

Δημοσκόπηση: Στις 9 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Καταδίκη της κυβέρνησης για κακοκαιρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις 9 μονάδες «κλείνει» η «ψαλίδα» μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου με όλες τις απαντήσεις, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ , η οποία πραγματοποιήθηκε από 22-24 Ιανουαρίου και 26-29 Ιανουαρίου.

Στην ίδια δημοσκόπηση φαίνεται ολοκάθαρα ότι περισσότεροι από 7 στους 10 πολίτες επιρρίπτουν ευθύνες στην κυβέρνηση για την διαχείριση της κακοκαιρίας, ενώ μόλις 7% δηλώνουν ικανοποιημένοι.

Στην πρόθεση ψήφου το κυβερνών κόμμα της ΝΔ συγκεντρώνει 31% και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ 22%. Έπονται το ΚΙΝΑΛ με 14%, το ΚΚΕ με 5,5%, η Ελληνική Λύση με 4,5%, το ΜέΡΑ25 με 2,5%, οι Έλληνες με 1,5%, η Δημιουργία με 1%, ενώ το 6% του δείγματος απαντά «άλλο» κόμμα, το 4% λευκό/άκυρο/αποχή και το 8% δηλώνει ΔΑ/Αναποφάσιστοι. 

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή η ΝΔ συγκεντρώνει 32,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,5%, το ΚΙΝΑΛ 14,5%, το ΚΚΕ 5,5%, η Ελληνική Λύση 4,5%, το ΜέΡΑ 25 3%, οι Έλληνες για την Πατρίδα 1,5%, η Δημιουργία Ξανά 1%, 6,5% άλλο κόμμα και 8,5% είναι οι αναποφάσιστοι.

Στο ερώτημα για το ποιος είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός, 38% συγκεντρώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, 34% ο κανένας και 23% ο Αλέξης Τσίπρας.

Για την κακοκαιρία Ελπίδα και πόσο ικανοποιημένοι είναι οι πολίτες από την αντιμετώπισή της από την κυβέρνηση, το 7% απάντησε πολύ ή αρκετά, το 16% μέτρια και το 72% λίγο ή ελάχιστα.

Για το ποιος από τους τρεις (Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης) εκφράζει καλύτερα τον κεντρώο χώρο, το 26% απάντησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 23% κανένας από τους 3, 22% τον Νίκο Ανδρουλάκη και 20% τον Αλέξη Τσίπρα.

Κορονοϊός, ακρίβεια και εξοπλισμοί
Στο θέμα του κορονοϊού και των μέτρων το 62% απάντησε πως δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να χαλαρώσουν τα μέτρα, σε αντίθεση με το 31%.

Ποια έξοδα σας προβληματίζουν περισσότερο, το 9% απάντησε τα τρόφιμα, 26% τη θέρμανση, 46% το ηλεκτρικό ρεύμα, 11% κάτι άλλο και 8% απάντησε ΔΓ/ΔΑ.

Όσο για τους πρόσφατους εξοπλισμούς της χώρας, όπως για παράδειγμα τα Rafale το 59% συμφωνεί, το 35% διαφωνεί, ενώ 6% απάντησε ΔΓ/ΔΑ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εμπαιγμός από Ερντογάν ενόψει συνάντησης με Μητσοτάκη: Με λίγη … θυσία θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις

Μητσοτάκης: «Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί! Βοηθάει και στη χώνεψη!»

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου (βίντεο)

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: Δείτε κάτι «αστέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Το «σύνδρομο της μαϊμούς» – Σχέσεις εξάρτησης μέχρι να βρεθεί ο επόμενος
Όσο αστεία κι αν σας φαίνεται η ονομασία του συγκεκριμένου συνδρόμου, η αλήθεια είναι πως...