ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυψέλη: Συνελήφθη 26χρονος Αφγανός για τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε σε βαλίτσα
Η Καρυστιανού διέγραψε τον Αυγερινό για... «άδηλο σχέδιο διαβολής» - «Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι» η απάντηση του δημοσιογράφου
Ο Δούναβης στερεύει λόγω καύσωνα: Αποκαλύφθηκε σκελετός γιγάντιου μαμούθ στη Βουλγαρία
Βάφτηκε με τα παλαιστινιακά χρώματα πολιτική αφίσα του Γκαντί Αϊζενκότ στην Κύπρο
Στο Λαύριο μητέρα εξανάγκαζε την κάτω των 12 ετών κόρη σε πορνογραφικές βιντεοκλήσεις με 56χρονο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας πρωθυπουργός που καταρρέει. Ό,τι και να πει, οι πολίτες ξέρουν ότι τους εξαπάτησε», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του, με την οποία απαντά ομιλία του πρωθυπουργού στο προσυνέδριο της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη.
«Το μόνο που έχει καταφέρει να εξαντλήσει ο κ. Μητσοτάκης είναι την υπομονή των πολιτών που βλέπουν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται κάθε μέρα από τις επιλογές του», αναφέρει ακόμη το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:
«Από την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ εν μέσω ενεργειακής κρίσης, από την αισχροκέρδεια των γαλάζιων golden boys της ΔΕΗ, από την καθήλωση των μισθών, από την άρνηση να μειώσει το ΦΠΑ στα βασικά τρόφιμα, τον ΕΦΚ στα καύσιμα και να βάλει πλαφόν στα τιμολόγια ρεύματος».
Κλείνοντας κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «η μόνη στήριξη για την οποία όντως φροντίζει κάθε μέρα, είναι να μετατρέπει τις κρίσεις που ο ίδιος, είτε δημιουργεί, είτε πολλαπλασιάζει με τις πολιτικές του, σε ευκαιρία για τα συμφέροντα που κερδοσκοπούν πάνω στην αδυναμία νοικοκυριών και επιχειρήσεων».
























































