ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Πρώτη μέρα» της προεκλογικής εκστρατείας μιας «κρίσιμης εκλογικής μάχης» κήρυξε τη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στην έναρξη της συνεδρίασης.
«Αφετηρία τη εκλογικής αναμέτρησης που έρχεται.
»Μιας αναμέτρησης που για τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του θα είναι απόπειρα απόδρασης», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι για «την κοινωνία και τη χώρα, όμως, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για αλλαγή πορείας, πριν η μοιραία πολιτική τής σημερινής κυβέρνησης μετατρέψει τη γενικευμένη κρίση σε γενικευμένη κατεδάφιση, σε κοινωνική και εθνική τραγωδία».
Σχολίασε, δε, ότι «δεν είμαστε τόσο μακριά από το σημείο μηδέν», υποστηρίζοντας ότι «η χώρα μας είχε την ατυχία να έχει τη χειρότερη δυνατή κυβέρνηση, τη χειρότερη στιγμή».
«Μια κυβέρνηση, που εν μέσω ακρίβειας, κοινωνικής ανασφάλειας αλλά και γεωπολιτικής αστάθειας, επιδεινώνει δραματικά αντί να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες» «και την ίδια στιγμή διαφημίζει τον εαυτό της και το έργο της με όρους σχεδόν μεταφυσικής τελειότητας».
«Η Αγία οικογένεια συμφερόντων που μας κυβερνά ζει το μύθο της τελειότητάς της», πρόσθεσε, εκφράζοντας την άποψη ότι «ήρθε καιρός, να βάλει η ελληνική κοινωνία ένα τέλος σ’ αυτή την εφιαλτική τελειότητα».
Ο Αλ. Τσίπρας μίλησε επίσης για «καθεστωτική τοξικότητα» του πρωθυπουργού, κατηγορώντας τον ότι «αποδίδει προκαταβολικά την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, που ο ίδιος προετοιμάζει, στον αντιπολιτευτικό λόγο» του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Κρύβεται, με δυο λόγια, πίσω από την αντιπολίτευση για να δικαιολογήσει την κυβίστησή του», συμπλήρωσε.























































