ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο Ευάγγελος Αντώναρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα militaire.gr.
«Έχω επιβεβαιώσει την παρακολούθηση του τηλεφώνου μου και μάλιστα από δύο διαφορετικές πηγές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, σχολιάζοντας το σκάνδαλο των υποκλοπών και τις ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Παράλληλα, «στηλιτεύει» την προσπάθεια αποδόμησης της σημασίας της άποψης του Αλεξάντερ Κλαπ η οποία δημοσιεύθηκε στους New York Times, ενώ για την υπόθεση των υποκλοπών υπογράμμισε ότι ο μόνος δρόμος που μένει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι αυτός της παραίτησης.
























































