ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Οικονόμου, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Παρακολουθήσεις, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις,


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου επιβεβαίωσε σήμερα, εμμέσως πλην σαφώς, ότι παρακολουθούνται και άλλα πολιτικά πρόσωπα, όπως η εφημερίδα Καθημερινή είχε αποκαλύψει προ ημερών», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Ειδικότερα, αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων ο κ. Οικονόμου «απάντησε ότι “δεν είναι σε γνώση της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού αντίστοιχο ζήτημα με αυτό του κ. Ανδρουλάκη”».
«Δηλαδή», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «δεν απέκλεισε να υπάρχει παρόμοιο ζήτημα, αλλά αν υπάρχει ούτε αυτό είναι σε γνώση του κ. Μητσοτάκη».
«Με άλλα λόγια, προεξόφλησε ότι και άλλες παρακολουθήσεις να αποκαλυφθούν, θα τις φορτώσει όλες στον αποπεμφθέντα Κοντολέοντα και στον ανιψιό του και μέχρι προχθές αντ´ αυτού, κ. Δημητριάδη», συνεχίζει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι αυτό «βολικό ακούγεται», όμως, σημειώνει, «ας γνωρίζει ότι, με βάση το Σύνταγμα, η ευθύνη του πρωθυπουργού, που μάλιστα είχε μεταφέρει την ΕΥΠ στο δικό του γραφείο, είναι αντικειμενική και αμετάθετη».
Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει, επιπλέον, ότι από την απάντηση του κ. Οικονόμου προκύπτει ένα ερώτημα:
«Ας υποθέσουμε ότι όντως ο κ. Μητσοτάκης είναι εγκληματικά επικίνδυνος και δεν γνωρίζει, αλήθεια δεν είχε την περιέργεια όταν απέπεμψε τους κ.κ. Δημητριάδη και Κοντολέοντα να τους ρωτήσει εάν η ΕΥΠ παρακολουθούσε και άλλους πολιτικούς;
»Πήρε κάποια απάντηση; Και αν ναι, ποια ήταν αυτή;».
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός «σε κάθε περίπτωση, είναι τόσο βαθιά ένοχος που κάθε του κίνηση, κάθε του λέξη, τον αποκαλύπτει ακόμη περισσότερο».
























































