ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι νομίζει ο Ντόναλντ Τραμπ για τα UFO και τους εξωγήινους
Στο Τέξας είδαν μέγα-UFO: «Μοιάζει με μητρικό σκάφος - Είναι τεράστιο»
Μάρκο Ρούμπιο: «Εμείς στην Αμερική δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον να είμαστε οι ευγενικοί και εύτακτοι τοποτηρητές της ελεγχόμενης παρακμής της
Έψαχνε τον γιο του αλλά η σορός του ήταν στα αζήτητα σε ψυγείο νοσοκομείου για σχεδόν δυο μήνες
Οι Κούρδοι της Συρίας (SDF) συναντήθηκαν με Μάρκο Ρούμπιο (ΗΠΑ) και Ασάντ αλ-Σαϊμπάνι (Δαμασκός)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Λουξεμβούργο, όπου θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), θα μεταβεί τη Δευτέρα, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η ρωσική επίθεση στην Ουκρανία και οι σχέσεις μεταξύ της ΕΕ και της Κίνας.
Υπό το λήμμα «Τρέχουσες Υποθέσεις», οι υπουργοί Εξωτερικών θα ανταλλάξουν απόψεις για τρέχουσες διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων στην Αιθιοπία, στο Ιράν και τον Λίβανο, καθώς και θέματα σχετικά με την 27η Διάσκεψη της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα (COP27) που θα λάβει χώρα στην Αίγυπτο τον Νοέμβριο.
Ο υπουργός Εξωτερικών θα ενημερώσει τους ομολόγους του για την πρόσφατη υπογραφή του παράνομου, άκυρου και ανυπόστατου «μνημονίου συνεργασίας» μεταξύ της κυβέρνησης εθνικής ενότητας της Λιβύης και της Τουρκίας.
























































