Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σπίρτζης ισοπέδωσε τον Θεοδωρικάκο για την Αθήνα western και τα 4.500 ανεκπαίδευτα ρουσφέτια με στολή

Ο Σπίρτζης ισοπέδωσε τον Θεοδωρικάκο για την Αθήνα western και τα 4.500 ανεκπαίδευτα ρουσφέτια με στολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για πυροβολισμούς μπροστά σε ανυποψίαστους πολίτες κάνει λόγο ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης, αναφερόμενος στο χθεσινό περιστατικό στη Νέα Σμύρνη, με την εν ψυχρώ δολοφονία δύο ανδρών.

«Για μια ακόμη φορά, όπλα και πυροβολισμοί στην καρδιά του αστικού ιστού, μπροστά σε ανυποψίαστους πολίτες, οικογένειες και μικρά παιδιά.

»Άγνωστοι πυροβόλησαν κατά παρέας σε καφετέρια της κατάμεστης από κόσμο πλατεία της Νέας Σμύρνης με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και μία τραυματία» λέει.

«Την Παρασκευή ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος έλεγε με στόμφο στη Βουλή ότι “η ασφάλεια είναι ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας” και πως προτεραιότητά του είναι “η ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά”.

»Η δράση της βαρύνουσας εγκληματικότητας δεν αντιμετωπίζεται με προπαγάνδα και μεγαλοστομίες αλλά με πολιτική βούληση, σχέδιο και δράση» ανέφερε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Όσο ο κ. Θεοδωρικάκος καμαρώνει, προπαγανδίζοντας το ανύπαρκτο έργο του, τα όπλα βγαίνουν στα πιο κεντρικά σημεία της χώρας μπροστά σε χιλιάδες ανυποψίαστους πολίτες.

»Η ανασφάλεια διαπερνά κάθε πολίτη, σε κάθε περιοχή της χώρας.

»Σε μικρή απόσταση από το συμβάν της Κυριακής (με ανύπαρκτη Αστυνομία), συνέβη ο ξυλοδαρμός νέου ανθρώπου από δυνάμεις καταστολής της ΕΛΑΣ (οι οποίες είχαν εντονότατη παρουσία) και τα απαράδεκτα γεγονότα που ακολούθησαν».

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από το καθεστώς Μητσοτάκη αποτελεί κεντρική επιλογή η δραματική υποστελέχωση των υπηρεσιών που είναι επιφορτισμένες με την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

»Ταυτόχρονα, τα 4.500 ανεκπαίδευτα ρουσφέτια έχουν πλημμυρίσει τις μονάδες καταστολής.

»Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα εργαστεί σκληρά για μια δημοκρατική αστυνομία προσανατολισμένη στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και των σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων», καταλήγει ο Χρήστος Σπίρτζης.

Απάντηση σε όσα καταλόγισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης στον Τάκη Θεοδωρικάκο έδωσε ο τελευταίος, μετά τους πυροβολισμούς με δύο νεκρούς σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης.

Αφού κάνει έναν μικρό υπολογισμό για όσα έχει πει κατά καιρούς ο ΣΥΡΙΖΑ για την ελληνική Αστυνομία ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη καταλήγει:

«Προφανώς, είναι αυταπάτη να τους ζητήσει κανείς να δείξουν στοιχειώδη σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου στην ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: Ένα νέο παραλήρημα λαϊκισμού, μίσους και απέχθειας προς την Ελληνική Αστυνομία από τον αρμόδιο τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ.

»Από τους ίδιους που το Σάββατο αποκάλεσαν τους Έλληνες Αστυνομικούς βιαστές, δολοφόνους, καουμπόηδες και ανεκπαίδευτα ρουσφέτια.

»Από τους ίδιους που όταν κυβέρνησαν έκαναν συστάσεις στους πολίτες να παριστάνουν ότι κοιμούνται όταν μπαίνουν οι κλέφτες στα σπίτια τους.

»Από τους ίδιους που υπέθαλπταν τα άβατα ανομίας στη Φοιτητική Εστία Ζωγράφου, σε πανεπιστήμια και γειτονιές της χώρας μας.

»Από τους ίδιους που αρνήθηκαν κάθε ενίσχυση της ΕΛ.ΑΣ. και εξήγγειλαν την κατάργηση των μισών υπηρεσιών της.

»Και όλα αυτά με αφορμή το δολοφονικό συμβάν οργανωμένου εγκλήματος στη Νέα Σμύρνη, το οποίο διερευνάται από την Αστυνομία.

»Προφανώς, είναι αυταπάτη να τους ζητήσει κανείς να δείξουν στοιχειώδη σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

»Ενισχύουμε συστηματικά την παρουσία της Αστυνομίας στις γειτονιές, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τους 3.300 αστυνομικούς, που ήδη περιπολούν στο Λεκανοπέδιο Αττικής.

»Ταυτόχρονα, εκσυγχρονίζουμε διαρκώς τις υποδομές και τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι οι 35 υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές που αναδείχθηκαν από τι κάλπες

Ο Κασσελάκης καταδικάζει την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ και συντάσσεται με τον Μπάιντεν

ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 60.000 ψήφισαν για την ανάδειξη των υποψήφιων ευρωβουλευτών

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Βουλευτής ΝΔ Κυριαζίδης: Ομοφοβικό σχόλιο κατά Κασσελάκη – Την απομάκρυνση του ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...