ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Κατάρ, Νέα Δημοκρατία, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα στοιχεία και σοβαρά ερωτήματα για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, θέτει η ιταλική εφημερίδα «La Stampa» όσον αφορά τη σχέση του πρώην Επιτρόπου με την αμαρτωλή ΜΚΟ του προφυλακισμένου Παντσέρι ενώ χαρακτηρίζει αμφιλεγόμενα κάποια στοιχεία από τη συνεργασία του με την Fight Impunity.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της εφημερίδας στις Βρυξέλλες, Μάρκο Μπρεζολίν, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έλαβε 60.000 ευρώ για συμμετοχή σε δύο συνέδρια εκ των οποίων το έναν ήταν διαδικτυακό και για την συγγραφή ενός άρθρου.
Η ιταλική εφημερίδα σχολιάζει σκωπτικά και την άδεια που είχε λάβει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος από την πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, καθώς η ΜΚΟ για την οποία πήρε πράσινο φως για τη συμμετοχή του δεν ήταν εγγεγραμμένη στο μητρώο διαφάνειας της ΕΕ.
Στο δημοσίευμα της «La Stampa» επισημαίνεται ακόμα και το γεγονός ότι αν και η συνεργασία του Δημήτρη Αβραμόπουλο σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου έληξε τον Φεβρουάριο του 2022, δύο μήνες μετά συμμετείχε σε πάνελ του φόρουμ των Δελφών με θέμα τις δραστηριότητες της ΜΚΟ του Παντσέρι.
Ο ανταποκριτής της ιταλικής εφημερίδας στις Βρυξέλλες αναφέρει ακόμα ότι η τελευταία επίσημη συνάντηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου ως Επιτρόπου Μετανάστευσης ήταν με αξιωματούχους της Ντόχα και συγκεκριμένα με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών Ahmed bin Hassan Al Hammad τρεις μέρες πριν ολοκληρωθεί η θητεία του.
























































