ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κύρτσος, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ, Νέα Δημοκρατία,

















































Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Οι βουλευτές της ΝΔ που θα παραστούν στην κηδεία Κωνσταντίνου δεν το κάνουν από σεβασμό στην ιστορία» τονίζει σε αιχμηρή ανάρτησή του στο Twitter ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος.
«Το ρημαδιό στο Τατόι τους εκθέτει» συνεχίζει και παραθέτει τρεις λόγους για την παρουσία γαλάζιων βουλευτών στην κηδεία του τέως.
»Τη δεξιόστροφη στροφή της πολιτικής Μητσοτάκης, τις υπόγειες πολιτικές διαδρομές αλλά και των εσωκομματικό ανταγωνισμό εν όψει εκλογών.
«Θλιβερό θέαμα» καταλήγει με νόημα ο Γ. Κύρτσος.
























































