Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανίαΤουρκίαΚουρδιστάνΙσραήλΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπίρτζης: Ο κ. Θεοδωρικάκος συνεχίζει να κάνει τον ανίδεο για τη Greek mafia

Σπίρτζης: Ο κ. Θεοδωρικάκος συνεχίζει να κάνει τον ανίδεο για τη Greek mafia
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σκληρή προσωπική επίθεση στον Τάκη Θεοδωρικάκο εξαπέλυσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Σπίρτζης με αφορμή το δημοσίευμα του «Βήματος» που αναφέρεται σε επαφές μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και νονών της νύκτας.

Σε δήλωσή του, ο κ. Σπίρτζης λέει χαρακτηριστικά πως «ο κ. Θεωρικάκος συνεχίζει να κάνει τον ανίδεο για την greek mafia», επισημαίνοντας πως ήταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλυψε και έστειλε στη Δικαιοσύνη την «γνωστή σε όλη την Ελλάδα υπόθεση».

Αναρωτιέται τέλος αν ο υπουργός «θα ασχοληθεί με την αντιμετώπιση του εγκλήματος και την ασφάλεια του πολίτη, τις ελάχιστες μέρες που έμειναν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Η δήλωση του κ. Σπίρτζη:

«Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “Το Βήμα” του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου ανέδειξε για μια ακόμη φορά την μεγάλη διαφθορά στους κόλπους της ΕΛΑΣ με την αποκάλυψη ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ αστυνομικών, επικίνδυνων κακοποιών και «νονών» της νύχτας, που βρέθηκαν σε συσκευές κινητών τηλεφώνων υπό διερεύνηση υποθέσεων.

»Είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα η υπόθεση της Greek mafia, που αποκαλύφθηκε και στάλθηκε στη Δικαιοσύνη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

»Πρόσφατα ο κ Θεοδωρικάκος παρίστανε τον ανίδεο για τον κατηγορούμενο ανώτατο αξιωματικό κ. Δάβαλο που τοποθέτησε Δ/ντη Ασφαλείας Αττικής.

»Σήμερα, μετά τις νέες αποκαλύψεις, ο κ. Θεοδωρικάκος ξανακάνει τον ανίδεο δίνοντας εντολή για άμεση έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

»Μπορεί να μας ενημερώσει αν στις προ ημερών κρίσεις αναβάθμισε τον κ. Δάβαλο;

»Αν σήμερα είναι ενημερωμένος για την υπόθεση της Greek mafia;

»Αν ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη εκτός από την προπαγάνδα, θα ασχοληθεί με την αντιμετώπιση του εγκλήματος και την ασφάλεια του πολίτη, τις ελάχιστες μέρες που έμειναν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη;».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

25η Μαρτίου: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί για τη στρατιωτική παρέλαση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΣΥΡΙΖΑ για Παπαθανάση: Ομολογεί ότι πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη

FAZ: Πιθανότερη από ποτέ μία αλλαγή σκυτάλης στην Ελλάδα – Ευθύνεται ο ίδιος ο Μητσοτάκης

Τσαπανίδου: Ο κ. Μητσοτάκης δεν πείθει πια, η Ελλάδα θα αλλάξει

Νίκος Παππάς για ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ: «Μήπως αυτές τις μέρες καταστρέφονται στοιχεία;»

Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ξεκίνησαν κάποια τρένα – Οι επιβάτες πάνε στα πίσω βαγόνια – Το καθεστώς Μητσοτάκη έφερε ανασφάλεια
Με αυξημένα μέτρα ασφαλείας γίνεται η επανεκκίνηση των σιδηροδρομικών δρομολογίων, τρεις εβδομάδες μετά την τραγωδία...