ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, ΕΥΠ - Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέγαρο Μαξίμου, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τάκης (Παναγιώτης) Θεοδωρικάκος,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ποιος ηγείται τελικά της ΕΥΠ; Εσείς, η Greek Mafia ή και οι δύο μαζί;», ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ειδικότερα αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι «οι σημερινές συνταρακτικές αποκαλύψεις των εφημερίδων “Documento” και “Το Βήμα” αναδεικνύουν την έκταση της διάβρωσης της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ από τα κυκλώματα της εγχώριας μαφίας.
»Αποκαλύπτεται ότι οι μαφιόζοι είχαν εσωτερική πληροφόρηση για έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ, καθοδηγούσαν ακόμη και έρευνες ανάλογα με το συμφέρον τους και “διόριζαν” δικούς τους ανθρώπους σε καίριες θέσεις».
Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει πως «το χειρότερο όλων είναι, όπως αποκαλύπτει συγκεκριμένα το “Documento”, ότι το κύκλωμα έφτανε μέχρι την κορυφή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κανονίζοντας τα “ρουσφέτια” με άνθρωπο του περιβάλλοντος του Τάκη Θεοδωρικάκου, ενώ στις συνομιλίες εμφανίζεται και ο επικεφαλής της συνοδείας του υπουργού να ικανοποιεί αιτήματα της μαφίας».
Επιπλέον, σημειώνει ότι «ταυτόχρονα, η μαφία φαίνεται να είχε πληροφόρηση για έρευνες της ΕΥΠ».
Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει, απευθυνόμενη στον υπουργό κ. Θεοδωρικάκο, ότι τα ερωτήματα «είναι αμείλικτα».
Συγκεκριμένα ρωτά: «Ισχύει ότι άνθρωπός σας στο Υπουργείο αναλαμβάνει χαριστικές μεταθέσεις για λογαριασμό της μαφίας;
»Αν ναι, παραμένει ακόμη στη θέση του; Ισχύει ότι άνθρωπος της συνοδείας σας είναι συνομιλητής της μαφίας με στόχο την ικανοποίηση αιτημάτων της;
»Αν ναι, παραμένει ακόμη στη θέση του; Εντέλει, έχετε την παραμικρή ευθιξία μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις να παραιτηθείτε;».
Εν συνεχεία ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει και «ένα ερώτημα προς τον πολιτικό προϊστάμενο της ΕΥΠ, κ. Μητσοτάκη».
«Ποιος ηγείται τελικά της ΕΥΠ; Εσείς, η Greek Mafia ή και οι δύο μαζί;».
Καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «κάθε φθηνή δικαιολογία απλά επιβεβαιώνει τη φράση του Αλ. Τσίπρα:
»”Επί ΣΥΡΙΖΑ η ΕΥΠ κυνηγούσε την Greek Mafia, επί ΝΔ η ΕΥΠ διοικείται από την Greek Mafia”».
























































