Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανδρουλάκης από Τέμπη: «Στη σκέψη όλων μας υπάρχει ένα τεράστιο “γιατί”»;

Ανδρουλάκης από Τέμπη: «Στη σκέψη όλων μας υπάρχει ένα τεράστιο “γιατί”»;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σχετικά με την σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, το οποίο έχει βυθίσει στην θλίψη όλη την χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ ανέφερε «θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, που έχασαν με τόσο άδικο τρόπο τη ζωή τους και να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες».

Παράλληλα, τόνισε ότι «Η πατρίδα μας βιώνει μια ανείπωτη τραγωδία και στη σκέψη όλων μας υπάρχει ένα τεράστιο “γιατί”;».

Τέλος, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναρωτήθηκε «γιατί ενώ υπάρχουν οι τεχνικές δυνατότητες εδώ και πολλά χρόνια, να κρέμονται τόσες ζωές από ένα ανθρώπινο χέρι».

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, που έχασαν με τόσο άδικο τρόπο τη ζωή τους και να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες.

Η πατρίδα μας βιώνει μια ανείπωτη τραγωδία και στη σκέψη όλων μας υπάρχει ένα τεράστιο «γιατί;».

Γιατί ενώ υπάρχουν οι τεχνικές δυνατότητες εδώ και πολλά χρόνια, να κρέμονται τόσες ζωές από ένα ανθρώπινο χέρι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Παραίτηση Φλωρίδη ζητά ο Πλακιάς: «Σήμερα μπάζωσαν κι εμάς, δεν θα υπάρξει καμία δικαίωση σε αυτό το δικαστήριο»

Άθλιες συνθήκες στη δίκη για τα Τέμπη: Επιχειρήθηκε να δικαστούν τα θύματα αντί οι κατηγορούμενοι

Ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα Funds που αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων: «Θα νικήσουμε!»

Λάρισα: Ξεκινά η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη – Στο εδώλιο 36 άτομα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...