ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκτροχιασμός Τρένου, Θεσσαλία, Λάρισα, Πόπη Τσαπανίδου, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τέμπη, Τρένο,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ότι δεν έχει υπάρξει ακόμα μια επίσημη ανακοίνωση για τον αριθμό των αγνοουμένων, σχεδόν δύο 24ωρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη, στηλιτεύει, σε δήλωσή της, η Πόπη Τσαπανίδου.
«Ο σεβασμός στους νεκρούς και στους ανθρώπους τους που θρηνούν, προϋποθέτει και το σεβασμό στην αλήθεια», υπογραμμίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.
Σε αυτό το πλαίσιο, η αξιωματική αντιπολίτευση απευθύνει έκκληση στις αρμόδιες Αρχές να δώσουν «επιτέλους» την πραγματική εικόνα για την έκταση της τραγωδίας.
Και ενώ ο μαύρος κατάλογος μεγαλώνει αριθμώντας ήδη 57 επιβάτες νεκρούς, σοκ προκαλεί το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πόσοι ήταν συνολικά οι άνθρωποι που επέβαιναν στο επιβατικό τρένο εκείνο το μοιραίο βράδυ, ενώ κανείς δε μέτρησε όσους ήταν σε καλύτερη κατάσταση και αναχώρησαν από τον τόπο της τραγωδίας με λεωφορεία.
Το γεγονός που καταδεικνύει το απόλυτο χάος είναι ότι όχι μόνο οι κρατικές Αρχές αλλά ούτε η ίδια η σιδηροδρομική εταιρία δεν μπορούσε να βεβαιώσει πόσοι επέβαιναν στην αμαξοστοιχία.
Έως και σήμερα το ζήτημα παραμένει θολό και το πλέον ανησυχητικό είναι πως ίσως ο ακριβής αριθμός δεν αποσαφηνιστεί ποτέ.
Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση, αυτή την ώρα ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών που έχουν ανασυρθεί είναι 57, ενώ παραμένουν για νοσηλεία 48 επιβάτες και 56 είναι οι αγνοούμενοι.
























































