Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γιώργος… ξανάρχεται (βίντεο)

Ο Γιώργος… ξανάρχεται (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γιώργος Παπανδρέου, Κρήτη, ΠΑΣΟΚ,

“Στο κάλεσμα αυτό, ξανά μαζί, πάμε!” είπε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου από την Κρήτη, στα εγκαίνια της έκθεσης “Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή” δηλώνοντας παρών στις εξελίξεις.

“Διψάμε για αναγέννηση του κινήματός μας, που θα συμβάλλει καταλυτικά στην αναγέννηση της χώρας. Θα υπηρετήσω αυτή την προσδοκία, έχοντας συναίσθηση της ευθύνης που μου αναλογεί”” είπε από το βήμα της εκδήλωσης καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους που φώναζαν και σχετικά συνθήματα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου υπερασπίστηκε τη στάση που τήρησε ως πρωθυπουργός το 2010 και αναρωτήθηκε “τί θα έκαναν το 2010 αυτοί που σήμερα πνίγονται σε μια κουταλιά νερό;”.

“Δε μας δάνειζαν ούτε κάλπικη λίρα χωρίς ληστρικά επιτόκια”είπε ο κ.Παπανδρέου τονίζοντας ότι “τώρα αντιλαμβάνονται τι σήμαινε να παλεύουμε για τα αυτονόητα απέναντι σε μια συντηρητική Ευρώπη που ήθελε να μας τιμωρήσει. Ίσως αντιλαμβάνονταν που θα ήταν η Ελλάδα μετά από μια χρεωκοπία. Αυτοί που έσκιζαν το μνημόνιο στα λόγια έμεινα στα λόγια”.

“Πράγματι ανησυχώ. Ελάχιστοι αποφασίζουν, ουδείς ενημερώνει. Το ζητούμενο είναι η στοιχειώδης εθνική συνεννόηση για να πάμε μπροστά” υπογράμμισε ο Γιώργος Παπανδρέου και προέταξε την ανάγκη για συναίνεση όχι για “να μην αλλάξει τίποτα ή να μοιραστούν, πελατειακά, τα κρατικά ιμάτια θέσεων με αναλογία 4-3-1”.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε “παρών” στα πολιτικά πράγματα και με αφορμή το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τόνισε: “Σας καλώ να πάρετε στα χέρια σας αυτή την υπόθεση. Ας τα συζητήσουμε όλα, ας κριθούν όλα, δομές, πρόσωπα, ας γίνουμε εμείς πρώτοι η αλλαγή που οραματιζόμαστε. Τότε και μόνο τότε θα είμαστε πραγματικά χρήσιμοι στον τόπο και στους Έλληνες. Κανείς δε με κρατάει! Δε με ενδιαφέρει η εξουσία για την εξουσία, αλλά δε θα ησυχάσω αν δε δικαιωθούν οι αγώνες μας”!

“Ο δρόμος των αξιών μας, ο δρόμος των αρχών μας μας καλεί και πάλι!” Στο κάλεσμα αυτό, ξανά μαζί, πάμε!” κατέληξε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με το Creta Live στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο υφυπουργός Εργασίας Β.Κεγκέρογλου, ο περιφερειάρχης Κρήτης Στ.Αρναουτάκης, πρώην βουλευτές (Β.Σχοιναράκη, Μ.Καρχιμάκης, Φ.Παρασύρης, Μ.Φραγκιαδουλάκης, Μ.Στρατάκης, Γ.Σκουλάς), πρώην στελέχη νομαρχιακών επιτροπών του ΠΑΣΟΚ, πρώην και νυν δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου Γ.Κουράκης, αλλά και αρκετός κόσμος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παπανδρέου προς Ν.Δ.: Υπονομεύετε τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας

Νίκος Ανδρουλάκης για Μιχάλη Χαραλαμπίδη: Αποχαιρετώ έναν βαθιά δημοκράτη, πατριώτη και ιδεολόγο

Πέθανε ο συγγραφέας και ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Ανδρουλάκης σε βουλευτές ΝΔ: Χειροκροτώντας τον κ. Καραμανλή, είστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις του

Ανδρουλάκης: «Ψεκασμένες θεωρίες» ότι το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα με τη πρόταση δυσπιστίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...