ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Γιατί το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Αζερμπαϊτζάν αποκάλυψε το κρυφό εμπόριο της Τουρκίας με το Ισραήλ
Ανάλυση Jerusalem Post: Αιγυπτιακός στρατός στη Σομαλία - Ανατροπή ισορροπίας δυνάμεων στο Κέρας της Αφρικής
Γαλλία: Ποιοι εκμεταλλεύονται τη μαθητική εξέγερση για να κάνουν... επανάσταση - Αριστεριστές, ισλαμιστές και πλούσιοι χορηγοί
Το Ισραήλ αποκαλύπτει τα μυστικά όπλα που βοήθησαν την Αεροπορία να κυριαρχήσει στους ουρανούς του Ιράν
Ντόναλντ Τραμπ: Ρωσία και Ουκρανία συμφώνησαν σε ενεργειακή εκεχειρία - Ο Ζελένσκι το παίζει... «κάπως»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή την παρέμβαση Αλέξη Τσίπρα στη σύνοδο της Εκτελεστικής επιτροπής του Κ.Ε.Α. στην Αθήνα δήλωσε ότι “Ο φόβος και η αβεβαιότητα έχουν μόνο ένα όνομα: Το όνομα αυτού που εμπνέει φόβο και αβεβαιότητα και δεν είναι άλλος από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ”.
“Προκαλούν φόβο στη χώρα και αβεβαιότητα στο εξωτερικό. Δεν μετρούν όσα προτείνουν, και όταν τα μετρούν τους βγαίνουν λειψά. Δεν μπορούν να μετρήσουν όχι μόνο τις συνέπειες των επιλογών τους, αλλά ούτε καν τους βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση” σημειώνει η Σοφία Βούλτεψη.
Όπως επισημαίνει η Σοφία Βούλτεψη “η πραγματική ανησυχία, ο πραγματικός φόβος, είναι να επιστρέψει η χώρα στα χρέη, στα ελλείμματα, στην αδυναμία δανεισμού, δηλαδή στα μνημόνια. Ο μόνος πραγματικός φόβος είναι η επιστροφή στα μνημόνια. Είναι το μόνο που εγγυάται ο κ. Τσίπρας, ο οποίος, μιλώντας σήμερα στους συμμάχους του στην Ευρώπη, επιτέθηκε για άλλη μια φορά στην Ελλάδα, στέλνοντας ξανά μηνύματα πολιτικής αστάθειας και δυσφήμησης της χώρας”.























































