Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νίκος Δένδιας στο Λονδίνο – Ποιους θα συναντήσει, τι θα συζητήσει

Ο Νίκος Δένδιας στο Λονδίνο – Ποιους θα συναντήσει, τι θα συζητήσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο Λονδίνο μεταβαίνει την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας. Ο κ. Δένδιας θα έχει επαφές, μεταξύ άλλων, με Βρετανούς αξιωματούχους, όπως επίσης με ακαδημαϊκούς και ειδικούς σε θέματα αμυντικής τεχνολογίας, ενόψει της δημιουργίας του οικοσυστήματος καινοτομίας στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Επίσης, κατά την επίσκεψή του στο Λονδίνο, ο κ. Δένδιας θα παραστεί το βράδυ της Πέμπτης (8/2/2024) σε εκδήλωση για την Ελληνική Γλώσσα, την οποία διοργανώνει, στην πρεσβευτική κατοικία, η Πρεσβεία της Ελλάδος στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ομιλήτρια τη συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ.

Ακόμη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα συναντηθεί (9/2/2024) με τη γενική διευθύντρια των Imperial War Museums, Κάρο Χάουελ, με την οποία θα συζητήσει την προοπτική συνεργασίας με τα Πολεμικά Μουσεία της χώρας μας και την παροχή τεχνογνωσίας, ιδίως ενόψει των σχεδιαζόμενων αλλαγών στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών και της λειτουργικής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων.

Τέλος, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας, ο κ. Δένδιας θα έχει συνάντηση (12/2/2024) κατά τη διάρκεια πρωινού εργασίας, στην πρεσβευτική κατοικία στο Λονδίνο, με τον υφυπουργό Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, Τζέιμς Χέπι, αρμόδιο, μεταξύ άλλων, για την Επιχειρησιακή Πολιτική των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Στα θέματα της συνάντησης περιλαμβάνεται η συνεργασία σε θέματα τεχνολογίας και έρευνας, όπως και η επιχείρηση «Prosperity Guardian» στην Ερυθρά Θάλασσα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου – Ο ιερός συμβολισμός

Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ

Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ σε μυστικές διαβουλεύσεις με Ελλάδα και Κύπρο υπό τη σκιά της αυξανόμενης ισχύος της Τουρκίας

Ο «Κίμων» γαλανόλευκος – Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα ισχυροποιείται για να προστατεύει, να αποτρέπει, να εγγυάται – Ο «Κίμων» επιστρέφει μετά από 2500 χρόνια στην Ανατ. Μεσόγειο

Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...