ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βεργίνα Τηλεόραση, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ηλιούπολη: Συνελήφθη 33χρονος πορνοστάρ γιατί είχε βγάλει στο «κλαρί» δύο 16χρονες
Οι στολές της Διαστημικής Δύναμης του Τραμπ προκαλούν αντιδράσεις
Στη Γερμανία «καταριούνται» τον Μερτς για την εκλογική νίκη του AfD
Το Ισραήλ χάνει γιατρούς με σχεδόν πενταπλάσιο ρυθμό από ό,τι στο παρελθόν
Νέα οδική γέφυρα Ρωσίας-Βόρειας Κορέας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο 2,9% καταγράφεται η διαφορά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία σε νέα δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρία «Interview» για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού «Βεργίνα».
Στην ίδια έρευνα, που διενεργήθηκε το διήμερα 5 και 6 Νοεμβρίου σε δείγμα 1.005 ατόμων, η πλειονότητα των ερωτηθέντων θεωρεί, σε ποσοστό 57%, καλύτερο για τη χώρα να εκλεγεί Πρόεδρος από την παρούσα Βουλή, ενώ το 37% επιθυμεί να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές.
Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ, με συσπείρωση των ψηφοφόρων του που φθάνει στο 82%, συγκεντρώνει ποσοστό 28,8%, ενώ δύναμη της ΝΔ, που παρουσιάζει συσπείρωση της τάξης του 70%, ανέρχεται στο 25,9%.
Για τα υπόλοιπα κόμματα η πρόθεση ψήφου είναι στο 5,1% για το ΠΑΣΟΚ, στο 5% για το «Ποτάμι» και στο 4,5% για το ΚΚΕ, ενώ σε πτωτική τάση εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή που συγκεντρώνει 3,5%.
Οριακά κοντά στον πήχη για την είσοδό τους στη Βουλή βρίσκονται με 3% οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ μακράν αυτού κινείται η ΔΗΜΑΡ με 1,3%. Άλλο κόμμα δηλώνει ότι επιλέγει το 9,3% των ερωτηθέντων, ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων φθάνει δυο 9,6% και όσων επιλέγουν το λευκό ή το άκυρο στο 4%.
Στο ερώτημα, εξάλλου, για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Αντώνης Σαμαράς, με 39%, διατηρεί σαφές προβάδισμα έναντι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο προτιμά το 32%.
























































