ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
DW: Ο λόγος που μόλις 6% των γερμανικών νοικοκυριών έχουν κλιματιστικά στα σπίτια τους
Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα - Στα 400 εκατ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, με αφορμή τη διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά από τη Νέα Δημοκρατία.
Ο κ. Κοτζιάς τονίζει ότι η διαγραφή Σαμαρά από τη ΝΔ «σημαίνει ότι στην κυβέρνηση υπάρχει μεγάλη νευρικότητα για τα ελληνοτουρκικά και σχεδιασμοί που δεν προδικάζουν κάτι θετικό για την Πατρίδα».
«Για να διαγράψει ο Μητσοτάκης τον Σαμαρά, γέννημα θρέμμα της ΝΔ, προκειμένου να υπερασπιστεί τον προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ Γεραπετρίτη, σημαίνει ότι στην κυβέρνηση υπάρχει μεγάλη νευρικότητα για τα Έλληνοτουρκικά και σχεδιασμοί που δεν προδικάζουν κάτι θετικό για την Πατρίδα.
»Σχεδιασμοί που προκαλουν τις εσωκομματικές αντιπαραθέσεις και εξηγούν και από μία άλλη σκοπιά γιατί το σύστημα προσπαθεί να ελέγξει την αντιπολίτευση και να επιβάλλει αποκλεισμούς στην πατριωτική αριστερά.
»Ασφαλώς ανοίγει και ο δρομος της συσπείρωσης της δεξιότερης απο την ΝΔ δεξιάς, πιθανά και της ακροδεξιάς για ένα νέο κόμμα».
























































