ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τρέλα ο πόλεμος στην Ουκρανία: 450.000 Ρώσοι νεκροί και 150.000 Ουκρανοί
Δημοσκόπηση Metron Analysis: ΝΔ στο 25%, ΕΛΑΣ στο 14,1%, ΠΑΣΟΚ στο 9,4% - Η πρόθεση για Σαμαρά
Ριζικές ανατροπές στις πολυκατοικίες: Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και διαχειριστές
Τέλος στο οικονομικό «μπλόκο»: Οι ΗΠΑ ξαναρχίζουν την τροφοδοσία του Ιράκ με δολάρια
Τραμπ: Το Διεθνές Ποινικό Δικαστηρίο δεν έχει δικαιοδοσία επί Αμερικανών πολιτών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με μια εξαιρετικά σκληρή ανακοίνωση η Σοφία Βούλτεψη επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου.
“Όσοι εξακολουθούν να αμφιβάλλουν για την άποψη του κ. Τσίπρα για τη Δημοκρατία, δεν έχουν παρά να διαβάσουν την προσβλητική για το κοινοβουλευτικό μας πολίτευμα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο του Πολυτεχνείου” τονίζει στην ανακοίνωσή της η Σοφία Βούλτεψη.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ότι “δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου, συνδέοντας τον αυταρχισμό με την τήρηση των ψηφισμένων από το Κοινοβούλιο νόμων” και ότι “νοθεύουν το μήνυμα του αντιδικτατορικού αγώνα, στον οποίο έλαβε μέρος με ομοψυχία το σύνολο του ελληνικού λαού, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης”.
“Η Δημοκρατία έχει εδραιωθεί στην πατρίδα μας, δεν συνδέεται με πρόσκαιρες οικονομικές δυσκολίες και αποτελεί κτήμα όλων των Ελλήνων και όλων των Ελληνίδων. Αυτοί που την αμφισβητούν, περιφρονούν το δημοκρατικό φρόνημα όλων των Ελλήνων” καταλήγει η Σοφία Βούλτεψη.
























































