ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ειδικό Δικαστήριο, Εκτροχιασμός Τρένου, Νέα Δημοκρατία, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τέμπη, Τρένο,


















































Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει τη «μητέρα των μαχών»
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
Απόρρητες πληροφορίες: Τα μυστικά αρχεία που έπεισαν τον Τραμπ να επισπεύσει τον πόλεμο
Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεδρίασε την Πέμπτη 6/2 η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε συνέχεια των τελευταίων εξελίξεων με το έγκλημα των Τεμπών.
Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές, ο πρόεδρος κόμματος Σωκράτης Φάμελλος ενημέρωσε τα μέλη της ΚΟ, ενώ υπήρξαν και τοποθετήσεις βουλευτών.
Τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη να κατατεθεί πρόταση δυσπιστίας προκειμένου να έρθει ο πρωθυπουργός στην προ ημερήσιας συζήτηση.
Σχετικά με την προανακριτική, σημειώθηκε πως πρέπει να έρθουν όλα τα στοιχεία για πλήρη απόδοση ευθυνών έτσι ώστε «να πάνε στο Ειδικό Δικαστήριο οι εμπλεκόμενοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται» και να αποκαλυφθεί ο εντολέας.
Τέλος, όσον αφορά την κομματική λειτουργία, αποφασίστηκε η συνέχιση της εξόρμησης στην επαρχία κι η επανεκκίνηση των οργανώσεων.
























































