ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Τάσος Χατζηβασιλείου, πραγματοποιεί επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία στις 25 και 26 Φεβρουαρίου 2025.
Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, ο Υφυπουργός θα επισκεφθεί τη Διεθνή Έκθεση BIG 5 Saudi και θα συμμετάσχει στις εργασίες της Επιχειρηματικής Στρογγυλής Τράπεζας Ελλάδας-Σαουδικής Αραβίας.
Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, ο κ. Χατζηβασιλείου θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με τον Υπουργό Επενδύσεων, Khalid Al-Falih, και τον ομόλογό του Υφυπουργό Εξωτερικών, Waleed Al-Khereiji.
Την ίδια ημέρα, ο Υφυπουργός θα επισκεφθεί σημαντικά έργα που εκτελούνται στο πλαίσιο της Vision 2030, όπως η φουτουριστική πόλη Neom.
























































