ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Καραμέρος, Εκτροχιασμός Τρένου, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τέμπη, Τρένο,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι κακές της πρακτικές αποτελούν το ίδιο το πρόβλημα», υπογραμμίζει ο Γιώργος Καραμέρος, σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.
«Είναι προσβλητικό και υποκριτικό, μετά από 6 χρόνια διακυβέρνησης και ενώ οργανώνει τη συγκάλυψη του διπλού εγκλήματος στα Τέμπη, να ανακοινώνει ο πρωθυπουργός αλλαγές στον σιδηρόδρομο», προσθέτει, αναφερόμενος στις δηλώσεις του στο υπουργικό συμβούλιο.
«Η κυβέρνηση και οι πρακτικές της είναι η ρίζα του προβλήματος.
»Όσον αφορά τις δικογραφίες που διαβιβάζονται στη Βουλή για την υπόθεση, απαιτείται πλήρης διαφάνεια με σεβασμό στο Σύνταγμα και το νόμο.
»Η στάση της κυβέρνησης στην υπόθεση Τριαντόπουλου αποκάλυψε, αλλά και προμηνύει, ότι η ΝΔ θα επιχειρήσει να χειριστεί την υπόθεση με όρους συγκάλυψης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ θα αγωνιστεί για Αλήθεια και Δικαιοσύνη», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ.
























































