Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μιχελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερη εκδοχή και από το “λεφτά υπάρχουν”

Μιχελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερη εκδοχή και από το “λεφτά υπάρχουν”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει στους πάντες τα πάντα. Χωρίς να εξηγεί από πού θα βρει και πώς θα τα κάνει, είναι μια χειρότερη μορφή του “λεφτά υπάρχουν” ή του “Τσοβόλα, δώστα όλα”. Το έχει πληρώσει η χώρα αυτό και φαίνεται τώρα, το πληρώνει ακόμα. Και τα δυο συνθήματα, η χώρα τώρα τα πληρώνει» τόνισε ο Γιάννης Μιχελάκης ασκώντας σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας ωστόσο στον Βήμα FM, κάλεσε τον Πρωθυπουργό να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα και να θέσει το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Ο Πρωθυπουργός έχει κάνει τόσα βήματα και κινήσεις και μπορεί να κάνει ένα ακόμα: να καλέσει τον κ. Τσίπρα και να του βάλει το θέμα της προεδρικής εκλογής. Πρέπει ο Πρωθυπουργός να τον καλέσει και να γίνει αυτή η συνάντηση, όπως και ο ίδιος έχει πει. Πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία και να το κάνει. Έχει κάνει τόσα, ας κάνει ένα ακόμα. Από εκεί και πέρα, είναι ευθύνη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης το τι θα αποφασίσει να πράξει” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μιχελάκης.

Όσον αφορά το θέμα Χαρδούβελη, και τα λάθη στην ρύθμιση για τις 100 δόσεις ο Γιάννης Μιχελάκης υπογράμμισε ότι δεν είναι εγώ αρμόδιος να πει ποιος θα μπει και ποιος θα βγει από την κυβέρνηση.

“Αρμόδιος είναι ο Πρωθυπουργός, σε συνεννόηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Εδώ, για το συγκεκριμένο ζήτημα, δεν είναι αλαλούμ. Είναι λάθος. Πρέπει να δούμε ποιος ευθύνεται γι’ αυτό το λάθος. Υπάρχει ένα πρόβλημα ανάμεσα στο υπουργείο Οικονομικών και τη Γενική Γραμματεία Εσόδων. Πρέπει να δουν ποιος είναι ο υπεύθυνος και να αναλάβουν την ευθύνη. Και με τον ΕΝΦΙΑ το καλοκαίρι, κάποιος ευθύνεται πάλι από το ΥΠΟΙΚ. Το ότι μπήκαν μέσα τα βεβαιωμένα χρέη και όχι μόνο τα ληξιπρόθεσμα, είναι κοινή λογική. Αυτό θα τίναζε στον αέρα τον προϋπολογισμό του 2015. Άρα, ποιος ευθύνεται γι’ αυτό το λάθος; Δεν είμαι εγώ ανακριτική αρχή, όμως. Να γίνει έρευνα και να βρεθεί ποιος ευθύνεται» συμπλήρωσε ο Γιάννης Μιχελάκης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι οι 35 υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές που αναδείχθηκαν από τι κάλπες

Ο Κασσελάκης καταδικάζει την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ και συντάσσεται με τον Μπάιντεν

ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 60.000 ψήφισαν για την ανάδειξη των υποψήφιων ευρωβουλευτών

Βουλευτής ΝΔ Κυριαζίδης: Ομοφοβικό σχόλιο κατά Κασσελάκη – Την απομάκρυνση του ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης: «Βεβαίως και πάμε για πρώτο κόμμα» – «Ο Γιώργος Αυτιάς ή η αξιοκρατία που βλέπετε;»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...