Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ναι σε συνάντηση με Σαμαρά όχι με Βενιζέλο

ΣΥΡΙΖΑ: Ναι σε συνάντηση με Σαμαρά όχι με Βενιζέλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ανοικτός στο ενδεχόμενο συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Αντώνη Σαμαρά εμφανίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο δεν αφήνει περιθώρια συναίνεσης.

Όπως σημειώνουν τα στελέχη της Κουμουνδούρου τo μόνα θέματα που συζητούν είναι οι εκλογές και το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο για συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, “η κυβέρνηση εκφράζεται από έναν. Εάν έχει πρόβλημα να εκφραστεί η κυβέρνηση, εμάς δεν μας αφορά” για να συμπληρώσει “χρειάζεται συνοδεία ο πρωθυπουργός;”

Ο Πάνος Σκουρλέτης επεσήμανε ότι η συνάντηση θα είχε νόημα εάν είναι για να προετοιμάσει μια σύσκεψη πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να καθορίσει την προσφυγή σε κάλπες το συντομότερο δυνατό και να συμφωνήσει σε κοινή λύση για την προεδρική εκλογή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ξεκαθάρισε ο Πάνος Σκουρλέτης, απορρίπτει οποιοδήποτε θέμα ενδιάμεσου κυβερνητικού σχήματος, αφού θα πρόκειται για νόθα λύση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Αλέξης Τσίπρας από το Παλλάς: Άμεσα η επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης – Ομιλία προάγγελος νέου κόμματος

Ολομέτωπη επίθεση Τσίπρα στους μνημονιακούς που χρεοκόπησαν τη χώρα, στην ολιγαρχία και την κλεπτοκρατία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...