ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βίντεο, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), Κυριάκος Μητσοτάκης,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ανάρτησή του στο Facebook την Κυριακή 07/09/25, ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη και παραθέτοντας απόσπασμα από την ομιλία του την Παρασκευή 05/09 στο 5ο Συνέδριο «Thessaloniki Metropolitan Summit» που διοργάνωσε ο Economist, δήλωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιστρέψει ένα μέρος από το τεράστιο πρωτογενές πλεόνασμα, το οποίο στο πρώτο επτάμηνο του 2025 έφτασε τα 8 δισ. ευρώ.
Επισημαίνει ότι το 2024 το πλεόνασμα υπερέβη τον στόχο κατά 6,4 δισ. ευρώ, με κύριες πηγές αυτής της συστηματικής υπέρβασης τους έμμεσους φόρους και τον φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων, οι οποίοι επιβαρύνουν δυσανάλογα τα ευάλωτα και μεσαία εισοδηματικά στρώματα.
Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, ο μοναδικός στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η εξυπηρέτηση της εκλογικής του πελατείας και η ψηφοθηρία.
Ωστόσο, εκφράζει την πεποίθηση ότι αυτή τη φορά ο στόχος αυτός δεν θα επιτευχθεί.
























































