ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες, αφρικανική σκόνη και λασποβροχές
Αλ. Τσίπρας για κόκκινα δάνεια: Κρατικά εγγυημένη ληστεία της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
Bloomberg: Νομοσχέδιο με υπερεξουσίες στον Ερντογάν για χάραξη ΑΟΖ 200 ναυτικά μίλια σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Η χώρα υπονομεύεται και καταστρέφεται από μια κυβέρνηση που χορεύει στο ρυθμό των δανειστών και κλείνει τα αυτιά της στη φωνή της κοινωνίας. Να είναι σίγουροι ότι καμία επικοινωνιακή κορώνα δεν μπορεί πια να τους σώσει”, επισημαίνει σε ανακοίνωση του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ , σε απάντηση των δηλώσεων της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη.
Η κ. Βούλτεψη, είχε δηλώσει το πρωί του Σαββάτου ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ τρέφεται με μνημόνια και χάος».
Επίσης, είχε κάνει προσωπική επίθεση στον Πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι «Με τον πιο ακραίο και υβριστικό τρόπο ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να υπονομεύει τη χώρα. Προκαλεί συνειδητά ζημιά, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, την ώρα που όλοι γνωρίζουν πως διεξάγεται η πιο κρίσιμη διαπραγμάτευση για την ολοκλήρωση του προγράμματος».
























































