Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Συνέναιση με τον Σαμαρά μόνο για την ημερομηνία των εκλογών

Τσίπρας: Συνέναιση με τον Σαμαρά μόνο για την ημερομηνία των εκλογών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και τους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, χαρακτηρίζοντάς τους «δίδυμο της συμφοράς» από το βήμα της πρώτης Περιφερειακής Σύσκεψης στη Λαμία, την ώρα που η Κουμουνδούρου μπαίνει στην τελική ευθεία για την εκλογική ετοιμότητα, ολοκληρώνοντας μέσα από τις περιφερειακές συσκέψεις το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος.

«Το “δίδυμο της συμφοράς” Σαμαρά και Βενιζέλου, έχω πληροφόρηση γι’ αυτό, είναι έτοιμο να ξαναθυσιαστεί για να ξανασώσει τη χώρα, αποδεχόμενο κι άλλα σκληρά μέτρα, για ένα λαό γονατισμένο. Τώρα θέλουν, για μια ακόμη φορά, να παριστάνουν τους “διασώστες”» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία.

«Πλησιάζει για μια ακόμη φορά η κορύφωση του δράματος. Οι κωμωδοί γίνονται για άλλη μια φορά τραγωδοί… Ετοιμάζονται για νέα μνημόνια, ενώ δήλωναν ότι θα φύγουμε από αυτά».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε τη θέση του ότι δεν θα δεθχεί ούτε νέα μέτρα, ούτε προειλημμένες αποφάσεις και τετελεσμένα.

«Συναίνεση με τον κ. Σαμαρά μπορούμε να έχουμε μόνο για την ημερομηνία των εκλογών» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

«Το ερώτημα δεν είναι τι κάνουν αυτοί, αλλά πώς στεκόμαστε εμείς απέναντι σε αυτά τα σχέδια ως χώρα και ως λαός… Δυόμισι χρόνια τώρα η μόνη στάση που ξέρει η κυβέρνηση είναι η στάση της προσοχής, η στάση του υπάκουου, η στάση του εκτελεστή» πρόσθεσε.

«Στόχος της τρόικας δεν είναι τα δανεικά, είναι τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, ο δημόσιος πλούτος της χώρας… Τη χώρα θέλουν να μετατρέψουν σε αποικία χρέους, να μετατρέψουν τους εργαζόμενους σε φτηνό ανασφάλιστο εργατικό δυναμικό, να καταστρέψουν τους μικρομεσαίους να καταστρέψουν το κοινωνικό κράτος, να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι» επισήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ολυμπιακός: Τεσσάρα στη Λαμία με το μυαλό στην Άστον Βίλα

Κασσελάκης για Τέμπη: «Ο ελληνικός λαός δεν θα πάει για μία ακόμη φορά στις κάλπες χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια»

Κασσελάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμφώνησε αμαχητί σε ένα νέο πρόγραμμα λιτότητας με την ΕΕ

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης: Γονείς πολλών ανθρώπων και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...