ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Δημοσιογράφοι, Ελληνική Ομογένεια, Ελληνικό Προξενείο Σίδνεϊ, Νίκος Δένδιας, Σίδνεϊ, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ευκαιρία να συνομιλήσει με δημοσιογράφους των ομογενειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Σίδνεϋ, είχε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αυστραλία.
Σε σχετική ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» την Παρασκευή 17 Ιουλίου, ο κ. Δένδιας εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τη δύναμη, τη ζωντάνια και τη δυναμική του Ελληνισμού της Αυστραλίας, τις οποίες είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά.
«Είχα την ευκαιρία, κατά την επίσκεψή μου στην Αυστραλία, να συζητήσω με δημοσιογράφους των ομογενειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Σίδνεϋ.

»Διαπίστωσα με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη δύναμη, τη ζωντάνια και τη δυναμική του Ελληνισμού της Αυστραλίας».

























































