ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Νέα Δημοκρατία, Νότης Μηταράκης, Πάνος Καμμένος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για πολιτικούς λόγους που τα ονόματα τους ήρθαν στο προσκήνιο έκαναν λόγο σε δηλώσεις τους ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νότης Μηταράκης αμέσως μετά την κατάθεσή τους στον εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο. Και οι δυο θεωρούν ότι υπάρχει προσπάθεια εκφοβισμού βουλευτών για να μη ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για «συνεχιζόμενη περιφορά λάσπης» από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Π. Καμμένο και την βουλευτή Σ. Ξουλίδου.
Από την πλευρά του ο Νότης Μηταράκης χαρακτήρισε απαράδεκτη την εμπλοκή του ονόματος του λέγοντας ότι «Πρόκειται για άθλια υπόθεση» τονίζοντας «Ο κ. Σούκουρας δεν υπήρξε ποτέ συνεργάτης μου» ενώ απέδωσε όλη την υπόθεση σε προσπάθεια εκφοβισμού βουλευτών για να μη ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Ο κ. Καμμένος αδιαφορεί για το μέλλον της χώρας. Το πρόβλημα δεν είναι τα δήθεν 3 εκατομμύρια ευρώ αλλά το 3% των δημοσκοπήσεων» είπε ο κ. Μηταράκης.
























































