Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το ΠΑΣΟΚ παρακολουθεί το… κόμμα Γιωργάκη με “ψυχραιμία”

Το ΠΑΣΟΚ παρακολουθεί το… κόμμα Γιωργάκη με “ψυχραιμία”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην προαναγγελία ίδρυσης κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου, η πρώτη αντίδραση από τη Χαριλάου Τρικούπη είναι μέχρι στιγμής ψύχραιμη.

“Το περιμέναμε” λένε και αναμένεται η επίσημη αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το Βερολίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα στελέχη του ΠΑΣΟΚ λένε πως ήταν μια κίνηση η οποία ήταν αναμενόμενη, ωστόσο στη παρούσα φάση δεν υπάρχει λόγος για… διαγραφή, όπως τόνιζαν:

“Καθίστε να κάνει την κίνηση επίσημα και βλέπουμε”.

Θύμιζαν μάλιστα τη φράση του Ευάγγελου Βενιζέλου “όλοι γνωριζόμαστε” και εκτίμησαν πως το κόμμα του Παπανδρέου δεν πρόκειται να επηρεάσει το ΠΑΣΟΚ αλλά τον… ΣΥΡΙΖΑ!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει και τίποτα να επηρεάσει σε ό,τι έχει απομείνει στο ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή, το 4% που παίρνει ο Βενιζέλος στις δημοσκοπήσεις χωρά και άλλη διάσπαση; Προφανώς και όχι, είναι το στενό πολιτικό του μερίδιο.

Από το ΠΑΣΟΚ του 45% είναι γνωστό ότι το μεγαλύτερο μέρος έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτοί που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ προέρχονται από το πατριωτικό σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ωστόσο, τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου όσο και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, “ξεχνούν” φαίνεται, ότι τον Γιώργο Παπανδρέου πολέμησαν στους δρόμους και στις πλατείες οι ίδιοι οι ανδρεοπαπανδρεϊκοί, που μετά πήγαν ως ψηφοφόροι στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην πραγματικότητα ο Γιώργος δεν έχει πλέον ούτε τα “κουκιά” του πατέρα του… Τα έχασε όταν έβαζε τους κηπουρούς να κυβερνήσουν και όταν υποδούλωνε με εγκληματική ηλιθιότητα την Ελλάδα στα μνημόνια.

Το πιο πιθανό είναι να μην βρουν ούτε ο Γιώργος ούτε ο Βενιζέλος την ψήφο τους! Γιατί αμφότεροι είναι ξένα σώματα στη δημοκρατική παράταξη. Θα μπορούσαν να κάνουν άνετα καριέρα ως “νεοφιλελεύθεροι – φιλελεύθεροι”, αλλά στη σοσιαλιστική – δημοκρατική παράταξη, στην κοινωνική πλειοψηφία δηλαδή, Γιώργος και Μπένι δεν υπάρχουν. Και τα ποσοστά τους είναι η καλύτερη απόδειξη…

Όχι ότι φυσικά ο δημοκρατικός λαός έγινε ΣΥΡΙΖΑ, άλλο σοσιαλιστής και άλλο αριστεριστής, αλλά και τι να κάνουν οι δημοκρατικοί ψηφοφόροι που δεν έχουν κάτι “δικό τους” να ψηφίσουν… “Να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ να φύγουν αυτοί οι άχρηστοι και μετά βλέπουμε”, λέει ο σοφός λαός στα καφενεία…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: Δείτε κάτι «αστέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο)

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Ανδρουλάκης: Τα απογευματινά χειρουργεία είναι ο Δούρειος Ίππος κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...