Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκος μουφτής επιτρέπει τον στοματικό έρωτα και καταδιώκει το Ισλαμικό Κράτος

Τούρκος μουφτής επιτρέπει τον στοματικό έρωτα και καταδιώκει το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Αχμέτ Μαχμούτ Ουνλού (Ahmet Mahmut Ünlü) είναι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής μουφτής στην Τουρκία, με δική του εκπομπή στην τηλεόραση από την οποία κηρύττει το Κοράνι.

Ο εν λόγω μουφτής είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, τουλάχιστον μεταξύ των προοδευτικών μουσουλμάνων, επειδή έχει διατυπώσει κατά καιρούς “προχωρημένες” θέσεις, όπως για παράδειγμα ότι το στοματικό σεξ δεν είναι πράξη απαγορευμένη στο Ισλάμ, δηλαδή δεν αποτελεί αμαρτία.

Μετά την “φετφά” που εξέφρασε περί ελεύθερου στοματικού έρωτα (“φετφά” λέγεται η άποψη μουσουλμάνου λόγιου, πάνω σε διάφορα ζητήματα, η οποία βασίζεται στη βαθιά θρησκευτική γνώση και την πρακτική εμπειρία και δεν αποτελεί δογματικό κανόνα, όπως οι κανόνες της εκκλησίας, αλλά υποκειμενική ερμηνεία των Γραφών) ο Αχμέτ Μαχμούτ Ουνλού αποφάνθηκε με νέα “φετφά” ότι είναι έργο θεάρεστο ο φόνος τζιχαντιστών από το Ισλαμικό Κράτος.

“Αυτοί που θα σκοτώσουν τζιχαντιστές θα ανταμειφθούν και εκείνοι που θα σκοτωθούν από τους τζιχαντιστές θα γίνουν μάρτυρες”, είπε στις 23 Ιουλίου, συμπληρώνοντας ότι οι τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος “είναι σκυλιά της κόλασης”.

Ο Αχμέτ Μαχμούτ Ουνλού τελεί υπό την προστασία των τουρκικών Αρχών ασφαλείας επειδή η ζωή του απειλήθηκε, νωρίτερα το 2015, από το Ισλαμικό Κράτος εξαιτίας των κηρυγμάτων του.

“Εάν το όνομά μου βρίσκεται στη λίστα του Θεού, θα πεθάνω έτσι κι αλλιώς. Εάν δεν βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, τότε το Ισλαμικό Κράτος δεν μπορεί να με σκοτώσει”, ήταν η απάντησή του στις απειλές που δέχθηκε από το Ισλαμικό Κράτος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο

Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης

Χαλέπι: Οι Κούρδοι απέκρουσαν επίθεση τζιχαντιστών της Δαμασκού – Ο ρόλος της Τουρκίας

Συνελήφθη στη Συρία εξέχων Αμερικανός ισλαμιστής δημοσιογράφος

Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους – Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr