Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκος μουφτής επιτρέπει τον στοματικό έρωτα και καταδιώκει το Ισλαμικό Κράτος

Τούρκος μουφτής επιτρέπει τον στοματικό έρωτα και καταδιώκει το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Αχμέτ Μαχμούτ Ουνλού (Ahmet Mahmut Ünlü) είναι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής μουφτής στην Τουρκία, με δική του εκπομπή στην τηλεόραση από την οποία κηρύττει το Κοράνι.

Ο εν λόγω μουφτής είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, τουλάχιστον μεταξύ των προοδευτικών μουσουλμάνων, επειδή έχει διατυπώσει κατά καιρούς “προχωρημένες” θέσεις, όπως για παράδειγμα ότι το στοματικό σεξ δεν είναι πράξη απαγορευμένη στο Ισλάμ, δηλαδή δεν αποτελεί αμαρτία.

Μετά την “φετφά” που εξέφρασε περί ελεύθερου στοματικού έρωτα (“φετφά” λέγεται η άποψη μουσουλμάνου λόγιου, πάνω σε διάφορα ζητήματα, η οποία βασίζεται στη βαθιά θρησκευτική γνώση και την πρακτική εμπειρία και δεν αποτελεί δογματικό κανόνα, όπως οι κανόνες της εκκλησίας, αλλά υποκειμενική ερμηνεία των Γραφών) ο Αχμέτ Μαχμούτ Ουνλού αποφάνθηκε με νέα “φετφά” ότι είναι έργο θεάρεστο ο φόνος τζιχαντιστών από το Ισλαμικό Κράτος.

“Αυτοί που θα σκοτώσουν τζιχαντιστές θα ανταμειφθούν και εκείνοι που θα σκοτωθούν από τους τζιχαντιστές θα γίνουν μάρτυρες”, είπε στις 23 Ιουλίου, συμπληρώνοντας ότι οι τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος “είναι σκυλιά της κόλασης”.

Ο Αχμέτ Μαχμούτ Ουνλού τελεί υπό την προστασία των τουρκικών Αρχών ασφαλείας επειδή η ζωή του απειλήθηκε, νωρίτερα το 2015, από το Ισλαμικό Κράτος εξαιτίας των κηρυγμάτων του.

“Εάν το όνομά μου βρίσκεται στη λίστα του Θεού, θα πεθάνω έτσι κι αλλιώς. Εάν δεν βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, τότε το Ισλαμικό Κράτος δεν μπορεί να με σκοτώσει”, ήταν η απάντησή του στις απειλές που δέχθηκε από το Ισλαμικό Κράτος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Τούρκοι έτοιμοι για «τσαμπουκά» για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Οι Τούρκοι «σάλταραν» με τη δημιουργία αντι-drone ομπρέλας πάνω από το Αιγαίο – «Οι Μπαρμπαρόσα της Γαλάζιας Πατρίδας»

Λέκκας: Πρέπει να γίνει άμεσα ένας μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Όσο περνάει ο χρόνος ο σεισμός από τα 7,8 Ρίχτερ πάει στα 8,2

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr