Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Ένα εκατ. δολάρια στους πυρόπληκτους της Ελλάδας

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Ένα εκατ. δολάρια στους πυρόπληκτους της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, το οποίο συγκεντρώθηκε από προσφορές ομογενών της Αμερικής, θα διατεθεί στους πυρόπληκτους του περασμένου Αυγούστου από την Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος στη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε προς τιμήν του η Περιφέρεια βορείου Αιγαίου σε εκδήλωση στο «Σπίτι της Μαρίας» – «Κοινωφελές Ίδρυμα Μαρία Τσάκος» στα Καρδάμυλα Χίου.

Όπως τόνισε ο κ. Ελπιδοφόρος με αφορμή τις πρόσφατες πυρκαγιές, «η μόλυνση και η προσβολή του περιβάλλοντος είναι ηθική αμαρτία αφού εάν δεν σέβεσαι το δημιούργημα του θεού δεν σέβεσαι ούτε τον ίδιο το Θεό».

Ο κ. Ελπιδοφόρος αναφέρθηκε και στη σπουδαιότητα της αναδάσωσης αλλά και στην ανάγκη παροχής βοήθειας στους πυρόπληκτους, καθώς και στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής, «η οποία με την συμβολή των πιστών της συνέλεξε και θα διαθέσει το ποσό του 1.000.000 δολαρίων».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή

ΗΠΑ – Επείγουσα Προειδοποίηση: «Εγκαταλείψτε το Ιράν τώρα»

Οι IDF καταγγέλλουν: Τρομοκράτες της Χαμάς χρησιμοποιούν ασθενοφόρα, σχολεία και νοσοκομεία παραβιάζοντας την εκεχειρία

Προστατεύοντας την Ευρώπη – Αποκαλύπτοντας την αυξανόμενη απειλή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

«Άνοιγμα» Μακρόν σε Πούτιν: Η μυστική αποστολή στη Μόσχα για διάλογο και η … σκιά του Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr