ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης
Βαθαίνει η ένταση Τουρκίας-Ισραήλ εν μέσω της συγκρουσιακής πολιτικής Ερντογάν
Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
Ο Νίκος Δένδιας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε πλήρη αντίθεση με την διαδικτυακή επίθεση της Τζένιφερ Καπριάτι, έρχεται η δήλωση στήριξης της Σερένα Γουίλιαμς στο πρόσωπο της Μαρία Σαράποβα μετά την παραδοχή της τελευταίας για χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Η Νο1 τενίστρια του κόσμου δήλωσε σοκαρισμένη από την είδηση, ωστόσο παραδέχθηκε ότι αναγνωρίζει το θάρρος και την ειλικρίνεια της Σαράποβα, αναφέρει το spor-fm.gr: «Πιστεύω ότι ήταν μια έκπληξη για τους περισσότερους. Αλλά την ίδια στιγμή, είναι θετικό το γεγονός ότι στάθηκε τόσο ειλικρινής και θαρραλέα ώστε να παραδεχθεί τι έχει συμβεί».
Η Γουίλιαμς τόνισε ότι χρειάζεται υπευθυνότητα για να παραδεχθείς δημόσια κάτι τέτοιο ενώ δεν παρέλειψε να της ευχηθεί «Ό,τι καλύτερο για την συνέχεια».























































