ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ξεχάστε το βουνό, λέει ο πρώην αρχηγός του ισραηλινού Ναυτικού: Το απόθεμα της «Ημέρας της Κρίσης» του Ιράν έχει ήδη
Ο γνωστός δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου βρέθηκε νεκρός σε εμβρυακή στάση, γυμνός και υπήρχε πολύ αίμα
Το Πακιστάν ζητά 10 δισ. δολάρια από τις ΗΠΑ μετά τη διαμεσολάβηση στις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν
ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι ξεκίνησαν παράνομο αγωγό Τουρκίας-τουρκοκρατούμενης βόρειας Κύπρου ενώ ο Μητσοτάκης δεν τολμά να απλώσει το καλώδιο μέχρι
Ο Φάμελλος ανεξαρτοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ο Κόκκαλης παραιτήθηκε από βουλευτής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε πλήρη αντίθεση με την διαδικτυακή επίθεση της Τζένιφερ Καπριάτι, έρχεται η δήλωση στήριξης της Σερένα Γουίλιαμς στο πρόσωπο της Μαρία Σαράποβα μετά την παραδοχή της τελευταίας για χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Η Νο1 τενίστρια του κόσμου δήλωσε σοκαρισμένη από την είδηση, ωστόσο παραδέχθηκε ότι αναγνωρίζει το θάρρος και την ειλικρίνεια της Σαράποβα, αναφέρει το spor-fm.gr: «Πιστεύω ότι ήταν μια έκπληξη για τους περισσότερους. Αλλά την ίδια στιγμή, είναι θετικό το γεγονός ότι στάθηκε τόσο ειλικρινής και θαρραλέα ώστε να παραδεχθεί τι έχει συμβεί».
Η Γουίλιαμς τόνισε ότι χρειάζεται υπευθυνότητα για να παραδεχθείς δημόσια κάτι τέτοιο ενώ δεν παρέλειψε να της ευχηθεί «Ό,τι καλύτερο για την συνέχεια».























































