Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανατροπή για Ρωσία: Δεν την αποκλείει η ΔΟΕ από τους Ολυμπιακούς του Ρίο

Ανατροπή για Ρωσία: Δεν την αποκλείει η ΔΟΕ από τους Ολυμπιακούς του Ρίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απόλυτη ανατροπή στο θέμα της συμμετοχής της Ρωσίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την ΔΟΕ να μην τιμωρεί την συγκεκριμένη χώρα, αλλά να πετάει το γάντι στις ομοσπονδίες των αθλημάτων σχετικά με το αν δώσουν το οκ ή όχι.

Ως Πόντιος Πιλάτος λειτούργησε η ΔΟΕ καθώς πέταξε το μπαλάκι στις Παγκόσμιες Ομοσπονδίες σχετικά με το αν θα πρέπει να τιμωρηθούν οι Ρώσοι αθλητές. Αρχικά όπως όλα έδειχναν, μετά το στίβο, είχε παρθεί απόφαση να αποκλειστεί όλη η Ρωσική αποστολή από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο λόγω της γνωστής υπόθεσης ντόπινγκ.

Ωστόσο σε σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΟΕ, αποφασίστηκε να μην υπάρξει συνολική τιμωρία, δίνοντας την δυνατότητα στην κάθε Ομοσπονδία να τιμωρήσει τους αθλητές από την χώρα αυτή, όπως θυμίζουμε πως έχει κάνει ήδη η IAAF με την αποστολή του στίβου.

Μένει πλέον να δούμε τι θα κάνουν οι υπόλοιπες Παγκόσμιες Ομοσπονδίες, αν δηλαδή ακολουθήσουν αυτή του στίβου ή αν προτιμήσουν να κάνουν τα στραβά μάτια δίνοντας έτσι το οκ στους Ρώσους να αγωνιστούν κανονικά στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Αξίζει να αναφέρουμε πως εκτός του στίβου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν θα βρεθούν φυσικά ούτε και οι Ρώσοι αθλητές που είχαν πιαστεί θετικοί σε ελέγχους σε οποιοδήποτε σπορ, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΔΟΕ σχετικά με την απόφαση που πάρθηκε.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη: «Αξιολύπητο στην εθνική εορτή να υπενθυμίζουμε στην Αθήνα στοιχειώδη μαθήματα ιστορίας»

Επίθεση στη Μόσχα: Δύο 15χρονοι τιμήθηκαν από το σχολείο τους για τον ηρωισμό τους

Κάμαλα Χάρις: Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από το μακελειό στη Μόσχα

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) λέει ότι αυτοί είναι οι τέσσερις μακελάρηδες – Έκαψαν ζωντανούς Ρώσους, μητέρες αγκαλιά με τα μωρά τους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr