Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με «υπογραφή» Κάρι «σφραγίζουν» το εισιτήριο για τους τελικούς οι Γουόριορς

Με «υπογραφή» Κάρι «σφραγίζουν» το εισιτήριο για τους τελικούς οι Γουόριορς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για NBA, ΟΠΑΠ,

Ο Στεφ Κάρι έχει «τρελά» κέφια και οδηγεί τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στους τελικούς του ΝΒΑ.

Ο 31χρονος πόιντ γκαρντ πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στους τελικούς της Δύσης. Μπορεί ο Κέβιν Ντουράν να είναι τραυματίας, αλλά οι Γουόριορς χάρη στον Κάρι έχουν κάνει το 3-0 στα τελικά της Δύσης κόντρα στους Πόρτλαντ Τάιμπερς και χρειάζονται μία ακόμα νίκη, για να πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς του NBA, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Στον πρώτο τελικό οι Γουόριορς κέρδισαν με 116-94 και ο Κάρι είχε 36 πόντους (με 9/15 τρίποντα), 7 ασίστ, 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και μόλις 1 λάθος. Ο δεύτερος τελικός ήταν «θρίλερ». Οι πρωταθλητές επικράτησαν με 114-111 με πρωταγωνιστή και πάλι τον Κάρι, ο οποίος είχε 37 πόντους, 8 ασίστ και 8 ριμπάουντ.

Η σειρά μεταφέρθηκε στο Πόρτλαντ και οι Γουόριορς έκαναν το «μπρέικ» με 110-99. Ο Κάρι έβαλε και πάλι την «υπογραφή» του, με 36 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης θα ξεκινήσει στο Πόρτλαντ ο τέταρτος τελικός. Με νίκη οι Γουόριορς θα … σκουπίσουν τους Μπλέιζερς.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για τους Over/Under 32,5 πόντους του Στεφ Κάρι στον τέταρτο τελικό της Δύσης Πόρτλαντ Τάιμπερς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο Κάρι θέλει να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους τελικούς του ΝΒΑ, να πάρει το τέταρτο δαχτυλίδι πρωταθλητή και να εκπληρώσει ένα μεγάλο προσωπικό στόχο, την κατάκτηση για πρώτη φορά του βραβείου του MVP των τελικών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του Eurojackpot με συμμετοχή και της χώρας μας – Έως τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το αποψινό έπαθλο των 30 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr