Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Euroleague: Θριαμβευτής στη Μόσχα ο Ολυμπιακός 84-79 την ΤΣΣΚΑ

Euroleague: Θριαμβευτής στη Μόσχα ο Ολυμπιακός 84-79 την ΤΣΣΚΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroleague, Μπάσκετ, Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας,

Μία απρόσμενη, μία απίστευτη νίκη, με 84-79, πέτυχε ο Ολυμπιακός, στη Μόσχα! Το υψηλό κίνητρο για νίκη μέσα στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης και ο πληγωμένος εγωισμός των παικτών του ήταν η ώθηση που αναμόρφωσε τους «ερυθρόλευκους».

Η δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού σε 5 αγωνιστικές στη Euroleague ήρθε χάρη στην ενέργεια του Μπράντον Πολ (20π., 6ρ.) που πρόσφερε φάσεις high light, την ψυχή του Γιώργου Πρίντεζη (11π., 5ρ.), τις λύσεις από Πάντερ (16π.), Κουζμίνσκας, Ρούμπιτ και τον ουσιαστικό Τσέρι.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε ομαδικά, μάζεψε τα ριμπάουντ (8 ο Μιλουτίνοβ), έκλεψε μπάλες και πέτυχε μεγάλα σουτ όταν οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη απειλούσαν για ανατροπή.

Η ομάδα του Πειραιά είχε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, το ήθελε περισσότερο και το πέτυχε, δείχνοντας σοβαρότητα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και η πρώτη ήττα της ΤΣΣΚΑ στη Euroleague φέτος είναι γεγονός!

Ο Μάικ Τζέιμς πέτυχε 21 πόντους και μοίρασε και 6 ασίστ, ο Κάιλ Χάινς πρόσθεσε 19 πόντους και 17 ο Νταρούν Χίλιαρντ για τη ρωσική «αρκούδα».

Ο Κώστας Παπανικολάου τραυματίστηκε στο γόνατο λίγο πριν το τέλος της 1ης περιόδου και δεν αγωνίστηκε έκτοτε, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ δεν εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του. Χωρίς τον Ντάνιελ Χάκετ αγωνίστηκε η ΤΣΣΚΑ από τις αρχές της 2ης περιόδου, καθώς αποχώρησε στα αποδυτήρια με μυικό σπασμό στη μέση.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο ΣΕΦ την Παρασκευή (1/11, 21:30) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, αναμέτρηση στην οποία αναμένεται να μπουν και οι νεοαποκτηθέντες Ουίλ Ριντ και Τέιλορ Ρότσεστι.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 39-43, 60-64, 79-84

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ολυμπιακός: Νίκησε 80-64 τη Βιλερμπάν και παρέμεινε σε τροχιά εξάδας

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 89-76 τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και βρέθηκε στην τρίτη θέση

Ολυμπιακός: Δεν τα κατάφερε στην Πόλη – Έχασε 85-72 από την Ανατολού Εφές

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr