ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ποιος υπονομεύει το Υπ. Άμυνας και το Εθνικό Συμφέρον; - Μικροπολιτική εν μέσω ακρίβειας και τουρκικών απειλών
Επίθεση στη Συρία: Αμερικανοί στρατιώτες τραυματίες κοντά στην Παλμύρα
Νίκος Δένδιας για Σφαγή Καλαβρύτων: Οι Γερμανοί θα αποζημιώσουν για τα δεινά της Ελλάδας
Νίνα Κασιμάτη για Σφαγή Καλαβρύτων (1943): «Ανυποχώρητος αγώνας για δικαιοσύνη και αποζημίωση από τη Γερμανία»
Έλενα Κουντουρά: Ανεπαρκής και ανεύθυνη η κυβέρνηση στα κρίσιμα ζητήματα ενίσχυσης της ασφάλειας των αερομεταφορών, μετά και τη νέα παραπομπή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H AEK ξεκίνησε τις ομαδικές προπονήσεις και προετοιμάζεται για τα play off της Super League και το κύπελλο. Κυνηγάει δύο στόχους, τη δεύτερη θέση στα play off που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League και την κατάκτηση του κυπέλλου.
Ο Βασίλης Μπάρκας, σε αποκλειστική συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, ξεκαθαρίζει ότι «δεν υπάρχει κάποιος στόχος πάνω από τον άλλο.
»Και οι δυο είναι πολύ εφικτοί αν εμφανιστούμε όπως ήμασταν πριν σταματήσουν οι προπονήσεις».
Ο διεθνής τερματοφύλακας μιλάει ακόμα για την πρωτόγνωρη εμπειρία με τις ατομικές προπονήσεις ανά γκρουπ και την επιστροφή στην κανονικότητα με τις ομαδικές προπονήσεις.
Αναφέρει τι του άρεσε και τι όχι στην επανέναρξη της Bundesliga και εξηγεί πόσο δύσκολο για τον τερματοφύλακα είναι να κρατάει τις αποστάσεις στο γήπεδο.
Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του Βασίλη Μπάρκα στον ΟΠΑΠ:






















































