Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Markopoulo Park: Δεύτερο συνεχόμενο τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 – Πάνω από 100.000 ευρώ στην επόμενη συγκέντρωση (βίντεο)

Markopoulo Park: Δεύτερο συνεχόμενο τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 – Πάνω από 100.000 ευρώ στην επόμενη συγκέντρωση (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δυνατές αφίξεις, πλούσια δράση και το δεύτερο συνεχόμενο τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 ήταν οι πρωταγωνιστές της ιπποδρομιακής συγκέντρωσης της Δευτέρας 6 Ιουλίου στο Markopoulo Park.

Οι νικητές που θα προβλέψουν σωστά τους ίππους σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες στην επόμενη συγκέντρωση της Δευτέρας 13 Ιουλίου, θα διεκδικήσουν το ποσό που αναμένεται να ξεπεράσει τις 100.000 ευρώ. Τελευταία φορά που έγιναν δύο σερί τζακ ποτ ήταν τον Νοέμβριο του 2018. Τζακ ποτ σημειώθηκε και στο ΣΚΟΡ 4 το οποίο αναμένεται να μοιράσει πάνω από 25.000 ευρώ.

Εντυπωσιακά photo finish στη 10η ιπποδρομία

Στην 14η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς την παράσταση έκλεψε ο αναβάτης Εντιόν Τσέλα. Μετά από συγκλονιστικές μάχες σημείωσε τρεις νίκες με τους ίππους ΝΤΑΠΠΕΡ ΝΤΑΝ, ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ και ΝΤΡΑΜΝΑΝΤΡΟΚΙΤ στην 3η, 9η και 10η ιπποδρομία αντίστοιχα.

Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στη 10η ιπποδρομία η οποία αποδείχθηκε η συναρπαστικότερη της ημέρας. Ο τετραετής καθαρόαιμος ΝΤΡΑΜΝΑΝΤΡΟΚΙT, ιδιοκτησίας των Σταύλων IPPOTRUST, με αναβάτη τον Εντιόν Τσέλα και προπονητή τον Χάρη Χαραλάμπους επικράτησε με τη μικρότερη δυνατή διαφορά των αντιπάλων του.

Δείτε το βίντεο από την επικράτηση του ΝΤΡΑΜΝΑΝΤΡΟΚΙΤ:

Μεγάλα κέρδη για το ΤΕΤΡΑΠΛΟ και το ΤΡΙΚΑΣΤ

Στα ύψη ήταν και το στοιχηματικό ενδιαφέρον λόγω της πριμοδότησης του Γκανιάν (πρόβλεψη του νικητή) με το εγγυημένο ποσό των 2.000 ευρώ. Συνολικά βρέθηκαν δυο νικητές στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ (τέσσερις πρώτοι ίπποι με τη σωστή σειρά) της 2ης και της 9ης ιπποδρομίας που κέρδισαν 4.182.37 και 3.130,12 ευρώ αντίστοιχα. Στην 7η ιπποδρομία, ένας νικητής στο ΤΡΙΚΑΣΤ επέλεξε σωστά τους τρείς πρώτους ίππους με τη σειρά που τερμάτισαν και κέρδισε 3.212,25 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του Eurojackpot με συμμετοχή και της χώρας μας – Έως τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το αποψινό έπαθλο των 30 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr