ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες, αφρικανική σκόνη και λασποβροχές
Αλ. Τσίπρας για κόκκινα δάνεια: Κρατικά εγγυημένη ληστεία της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας
Bloomberg: Νομοσχέδιο με υπερεξουσίες στον Ερντογάν για χάραξη ΑΟΖ 200 ναυτικά μίλια σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο
Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 24χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας
Ηλιούπολη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 52χρονος που αγνοούταν από τις 11 Μαΐου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην επιστροφή της Super League και των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, μετά τη διακοπή για το Nations League, είναι αφιερωμένο το νέο επεισόδιο ΟΠΑΠ Game Time.
Οι παρουσιάστριες της εβδομαδιαίες εκπομπής του ΟΠΑΠ, Λίλα Κουντουριώτη και Χριστίνα Βραχάλη, αναλύουν το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 19.30.

Ακόμη, μίλησαν για τους δυο μεγάλους αγώνες της Premier League, Λίβερπουλ-Λέστερ (Κυριακή 22/11, 21.15) και Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο 21/11, 19.30), καθώς και για την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (Σάββατο 21/11, 22.00) για το ισπανικό πρωτάθλημα.
Δείτε το βίντεο:























































