ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννης Ιωαννίδης: Η Ελλάδα «έχει κατακλυστεί από “νούμερα-αχρηστοκράτες”, οι οποίοι προδιαγράφουν με αλαζονεία ένα σκοτεινό μέλλον για τη χώρα»
«Γιατί της έκοψα το αυτί»: Οι ισχυρισμοί του δράστη της επίθεσης στην 54χρονη ταξιτζού
35χρονος δάγκωσε 54χρονη ταξιτζού - Της έκοψε το αυτί
Νέο χτύπημα Σαμαρά: Αυτούς τους πήρε το Ποτάμι και πλέον δεν μπορούν να το μπαζώσουν
Η Μελίνα Ασλανίδου θυμάται τι της είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης πριν «φύγει» και τι τη δίδαξε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αυλαία ανεβαίνει αυτή την Κυριακή στα play off της Super League και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Λούκα Γιώρκα.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλάει για την πρεμιέρα των play off και τους έξι μονομάχους που ρίχνονται στην ποδοσφαιρική αρένα.
Χαρακτηρίζει ισοδύναμες δυνάμεις τους δύο «δικεφάλους», ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που θα αναμετρηθούν στην Τούμπα (Κυριακή, 19.30).
Δίνει προβάδισμα στον Ολυμπιακό στον αγώνα με τον Άρη (Κυριακή, 17.15) ο οποίος, όπως λέει, δεν θα πέσει αμαχητί και προβλέπει ότι ο Παναθηναϊκός θα βάλει φρένο στον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα της Τρίπολης (Κυριακή, 15.00).
Αναφέρεται ακόμη στο Κύπελλο Αγγλίας και τον προημιτελικό αγώνα Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Κυριακή, 19.00) και δηλώνει φαν της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.























































