ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού σχολιάζει τα play off της Basket League και τον πρώτο τελικό του NBA.
Το βόλεϊ συναντά το μπάσκετ στην εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ, η οποία φιλοξενεί αυτήν την εβδομάδα τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο.
Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού έφτασε στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ με τα δύο τρόπαια που κατέκτησε με τους «πράσινους», του Πρωταθλήματος και του League Cup.
Μιλάει για την επιτυχημένη εφετινή περίοδο και τους στόχους του Παναθηναϊκού στη νέα σεζόν.

Γνώστης και του μπάσκετ ο Δημήτρης Ανδριόπουλος σχολιάζει τον πρώτο τελικό του ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Μπόστον Σέλτικς και αναφέρει ποια ομάδα θέλει να κατακτήσει τον τίτλο.
Κλείνοντας απευθύνει μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της προσπάθειας του «εξάστερου» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.























































