ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024 ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Γουστάβο Πογέτ.
Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας χαρακτηρίζει πολύ δύσκολο τον 2ο όμιλο στον οποίο αγωνίζεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και αναφέρει ποιο αποτέλεσμα θα ήθελε να έρθει στο ντέρμπι της Γαλλίας με την Ολλανδία την Παρασκευή 24 Μαρτίου (21.45) στο Άμστερνταμ.
Υποστηρίζει ότι οι διεθνείς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον αγώνα της πρεμιέρας με το Γιβραλτάρ, που διεξάγεται την ίδια μέρα (21.45), σαν να είναι τελικός και να ξεχάσουν τα play off του Nations League που θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών.

Ο Ουρουγουανός προπονητής μιλάει ακόμα για την πρώτη κλήση στην Εθνική Ομάδα του Γιάννη Κωνσταντέλια για τον οποίο πιστεύει ότι θα έχει λαμπρό μέλλον.
Δηλώνει πολύ ικανοποιημένος από την επιλογή της OPAP Arena ως έδρα της Εθνικής Ομάδας και απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για να παρακολουθήσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι με τη Λιθουανία στις 27 Μαρτίου.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναλύει και το ντέρμπι του 3ου ομίλου, Ιταλία-Αγγλία (Πέμπτη 23 Μαρτίου, 21.45), των δύο φιναλίστ του τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.























































