ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Greek Linguistic Heritage as a Universal Phenomenon – Papapostolou: "The ideal vehicle for concepts, knowledge, and dialogue" 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο ρυθμό του κυριακάτικου ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (20.00) κινείται η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time με καλεσμένο τον Γρηγόρη Γκουντάρα.
Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναλύει το παιχνίδι που είναι πιθανό να κρίνει τον τίτλο στη Super League και υποστηρίζει ότι «θα δούμε ένα καταπληκτικό ματς».
Μιλάει για το μαγικό ραβδί του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τη μεγάλη αλλαγή στην νοοτροπία της ΑΕΚ από τον Ματίας Αλμέιδα.
Χαρακτηρίζει σκληρή ομάδα τον Παναθηναϊκό που δύσκολα χάνει, ενώ για την ΑΕΚ αναφέρει ότι βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της από την έναρξη των play off.

Σχολιάζει ακόμα την αναμέτρηση της Serie A, Ρόμα-Μίλαν (Σάββατο, 19.00) και τον αγώνα της Premier League, Φούλαμ-Μάντσεστερ Σίτι (Κυριακή, 16.00).























































