Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μήτογλου και Ουόκαπ μιλούν στον ΟΠΑΠ για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Μήτογλου και Ουόκαπ μιλούν στον ΟΠΑΠ για το Παγκόσμιο Κύπελλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εθνική Ελλάδος, Μπάσκετ, ΟΠΑΠ,

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου με δύο σπουδαίες φιλικές αναμετρήσεις στο Άμπου Ντάμπι κόντρα σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Γερμανία.

Ντίνος Μήτογλου και Τόμας Ουόκαπ μιλούν στον ΟΠΑΠ για την προετοιμασία της Εθνικής, τις πρώτες τους εντυπώσεις από τα φιλικά, αλλά και για τον στόχο της Ελλάδας στη μεγάλη διοργάνωση που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού στέκεται στο πολύ καλό κλίμα που έχει συναντήσει στην ομάδα και τα πλεονεκτήματα της Εθνικής, ενώ μοιράζεται με τον ΟΠΑΠ και το συναίσθημα να αγωνίζεται με το Εθνόσημο.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού αποκαλύπτει τον τρόπο που κατάφερε να είναι σε υψηλό επίπεδο, παρά την πολύμηνη απουσία του, και τονίζει τη χρησιμότητα των αγώνων προετοιμασίας για τη βελτίωση του συνόλου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Euroleague: O Ολυμπιακός συνέτριψε τη Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ 109-77

Ο Πύργος του Πειραιά έγινε… Allwyn moment – Εντυπωσιακές εικόνες από το εμβληματικό κτήριο που έχει φωταγωγηθεί στα χρώματα της Allwyn

Euroleague: Διασυρμός του Παναθηναϊκού από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, με επιθετική καθίζηση (78-62)

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός πήρε το θρίλερ του ΟΑΚΑ 82-81 τη Ρεάλ Μαδρίτης

Euroleague: Λύγισε στην παράταση ο Ολυμπιακός 108-98 από τη Ντουμπάι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr