Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πεντάγωνο Εκπρόσωπος: Τα βίντεο με τα UFO είναι αυθεντικά

Πεντάγωνο Εκπρόσωπος: Τα βίντεο με τα UFO είναι αυθεντικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι τα βίντεο με UFO, ή αλλιώς των «μη αναγνωρισμένων εναέριων φαινομένων», τα οποία διέρρευσαν πρόσφατα, είναι αυθεντικά.

Τα πλάνα ενός μυστηριώδους αεροσκάφους τριγωνικού σχήματος που αναβοσβήνει και πετάει μέσα από τα σύννεφα τα οποία τράβηξε το προσωπικό του Ναυτικού το 2019, είναι αυθεντικά επιβεβαίωσε στο CNN, η εκπρόσωπος του Πενταγώνου Sue Gough.

«Όπως έχουμε προαναφέρει, για να διατηρήσουμε την ασφάλεια των επιχειρήσεων και για να αποφύγουμε την αποκάλυψη πληροφοριών που μπορεί να είναι χρήσιμες σε πιθανούς αντιπάλους, το Υπουργείο Άμυνας δεν συζητά δημοσίως τις λεπτομέρειες ούτε των παρατηρήσεων ούτε των ερευνών των αναφερόμενων εισβολών στον εναέριο χώρο μας», δήλωσε η Gough.

Είπε επίσης ότι η Ειδική Ομάδα για τα Άγνωστα Εναέρια Φαινόμενα (Unidentified Aerial Phenomena Task Force, UAPTF), που δημιουργήθηκε τον περασμένο Αύγουστο για να διερευνήσει τις παρατηρήσεις UFO που έχει εντοπίσει ο στρατός, έχει συμπεριλάβει και αυτά τα περιστατικά στις τρέχουσες έρευνες.

Έχουν γίνει «πολλές αναφορές για μη εξουσιοδοτημένα ή / και μη αναγνωρισμένα αεροσκάφη που εισέρχονται σε διάφορες περιοχές οι οποίες ελέγχονται από τον στρατό καθώς και στον εναέριο χώρο τα τελευταία χρόνια», είχε δηλώσει το Ναυτικό το 2019.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο του Ναυτικού δημοσιεύθηκαν από τους ιστότοπους Mystery Wire και Extraordinary Beliefs την περασμένη εβδομάδα, αλλά έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο από πέρυσι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Ο Τραμπ δεν είναι σε θέση να πληρώσει τα πρόστιμα 454 εκατ. δολαρίων που του επιβλήθηκαν» λένε οι δικηγόροι του

ΗΠΑ: Πιθανότατα δεν θα υπάρξει συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον Πούτιν από τον Μπάιντεν

Τηλεφωνική συνομιλία Μπάιντεν-Νετανιάχου, η πρώτη εδώ και έναν μήνα

Κάμαλα Χάρις: Κανείς δεν πρέπει να φυλακίζεται επειδή κάπνισε μαριχουάνα

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σχετικά με δημοσιεύματα για την Κύρωση των Μνημονίων με ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr