ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιαπωνία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Σίνζο Άμπε, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Ιρανική πυρηνική παγίδα: Γιατί οι χερσαίες επιχειρήσεις είναι αναπόφευκτες
Βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;
Ακρόπολη: 60χρονος μαχαίρωσε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες - Συγκλονιστικές μαρτυρίες
ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Την Τετάρτη 22/07 θα φτάσει μέχρι 43°C
Νίκος Δένδιας: «Ζούμε σε μια κοινωνία ισοπέδωσης» - «Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την Άμυνα της Πατρίδας» - Ισχύς μας στους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ιαπωνία αναμένεται να παράσχει περίπου 15,5 εκατομμύρια δολάρια για την στήριξη των διεθνών προσπαθειών που γίνονται ενάντια στην τρομοκρατία σε Μέση Ανατολή και Αφρική, δήλωσε την Τρίτη ο Ιάπωνας υπουργός Εξωτερικών Φούμιο Κισίντα.
Το ποσό αυτό που ανακοίνωσε ο ΥΠΕΞ είναι διπλάσιο σε σχέση με αυτό που είχε δεσμευτεί ότι θα διαθέσει η χώρα τον περασμένο μήνα.
Μαχητές του Ισλαμικού ράτους έχουν εκτοξεύσει απειλές ότι θα θέσουν στο στόχαστρό τους Ιάπωνες πολίτες, μετά την υπόσχεση του πρωθυπουργού, Σίνζο Άμπε, να διαθέσει 200 εκατομμύρια δολάρια ως ανθρωπιστική βοήθεια προς τις χώρες που αγωνίζονται ενάντια στην ομάδα.























































