ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιαπωνία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Σίνζο Άμπε, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Γιαννακόπουλος: Ανάρτησε το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Ελλήνων» - Πώς αντέδρασε ο Κασιδιάρης
Eurostat: Στη δεύτερη χειρότερη θέση της ΕΕ η Ελλάδα στη φτώχεια - Σε κίνδυνο 2,8 εκατ. πολίτες
Ο Μακρόν απαγορεύει την κυκλοφορία και η Μελόνι βγάζει το στρατό στους δρόμους
Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ποδηγετεί τη Δικαιοσύνη - Με αλλαγή κυβέρνησης θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές και τη διαφθορά (βίντεο)
Aλέξης Τσίπρας: «Διασφάλιση 13ης σύνταξης με την φορολόγηση του μεγάλου πλούτου» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ιαπωνία αναμένεται να παράσχει περίπου 15,5 εκατομμύρια δολάρια για την στήριξη των διεθνών προσπαθειών που γίνονται ενάντια στην τρομοκρατία σε Μέση Ανατολή και Αφρική, δήλωσε την Τρίτη ο Ιάπωνας υπουργός Εξωτερικών Φούμιο Κισίντα.
Το ποσό αυτό που ανακοίνωσε ο ΥΠΕΞ είναι διπλάσιο σε σχέση με αυτό που είχε δεσμευτεί ότι θα διαθέσει η χώρα τον περασμένο μήνα.
Μαχητές του Ισλαμικού ράτους έχουν εκτοξεύσει απειλές ότι θα θέσουν στο στόχαστρό τους Ιάπωνες πολίτες, μετά την υπόσχεση του πρωθυπουργού, Σίνζο Άμπε, να διαθέσει 200 εκατομμύρια δολάρια ως ανθρωπιστική βοήθεια προς τις χώρες που αγωνίζονται ενάντια στην ομάδα.























































