ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει τη «μητέρα των μαχών»
Απόρρητες πληροφορίες: Τα μυστικά αρχεία που έπεισαν τον Τραμπ να επισπεύσει τον πόλεμο
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρεις Ιταλοί σκιέρ έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο το μεσημέρι στις Ελβετικές Άλπεις από πτώση χιονοστιβάδας, ενώ δύο ακόμη τραυματίστηκαν.
Οι πέντε Ιταλοί , δύο γυναίκες και τρεις άνδρες, έκαναν σκι στα σύνορα μεταξύ της Ελβετίας και της Ιταλίας, όταν παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα λίγο μετά τομεσημέρι του Σαββάτου στο Κολ ντε Γκραντ Σαντ.
Οι πέντε σκιέρ εντοπίστηκαν αρχικά ζωντανοί και οι τέσσερις από αυτούς μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση σε κοντινά νοσοκομεία, αλλά τελικά οι δύο γυναίκες και ο ένας άνδρας εξέπνευσαν.
Οι σκιέρ κινούνταν εκτός πίστας, όταν ένας όγκος χιονιού πλάτους 80 μέτρων και μήκους 300 μέτρων τους παρέσυρε. Τουλάχιστον 24 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί λόγω χιονοστιβάδων από την έναρξη της σεζόν στις Ελβετικές Άλπεις.























































