ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Facebook, German Wings, Αεροπλάνο, Αεροπορικό Δυστύχημα, Άλπεις, Αντρέας Λούμπιτς, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Τζιχαντιστές,


















































Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει τη «μητέρα των μαχών»
Απόρρητες πληροφορίες: Τα μυστικά αρχεία που έπεισαν τον Τραμπ να επισπεύσει τον πόλεμο
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διθυράμβους περιέχει η σελίδα που δημιουργήθηκε πριν από λίγη ώρα στο Facebook για τον πιλότο του μοιραίου αεροσκάφους της Germanwings που έριξε το αεροπλάνο ηθελημμένα στις Άλπεις, στη νότια Γαλλία.
Η είδηση ότι επρόκειτο για επιτηδευμένη κίνηση του νεαρού συγκυβερνήτη των γερμανικών αερογραμμών, Αντρέας Λούμπιτς, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο, με τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος να τον αποκαλούν πλέον «ήρωα» του Χαλιφάτου.
Πάντως, όπως σημείωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο εισαγγελέας της Μασσαλίας, ο Λούμπιτς δεν βρίσκεται στις λίστες με τους τρομοκράτες ή ύποπτους για τρομοκρατικές ενέργειες.
Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί κατά πόσο επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια ή αυτοκτονία του συγκυβερνήτη που παρέσυρε μαζί του στο θάνατο ακόμα 149 ανθρώπους.























































