Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτό είναι το επτά μηνών μωρό που έχασε τη ζωή του στη συντριβή του γερμανικού Airbus

Αυτό είναι το επτά μηνών μωρό που έχασε τη ζωή του στη συντριβή του γερμανικού Airbus
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο μόλις επτά μηνών Τζούλιαν Πρακζ Μπάντρες (Julian Pracz – Bandres) είναι το νεαρότερο θύμα της αεροπορικής τραγωδίας, που συνέβη την Τρίτη, όταν το Airbus A320 της Germanwings συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις παρασύροντας στον θάνατο 150 ανθρώπους.

Ο μικρός Τζούλιαν είναι ο ένας από τους τρεις Βρετανούς που έχασαν την ζωή τους στην μοιραία αεροπορική τραγωδία που συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Ο ξανθός μικρούλης με τα γαλανά μάτια είχε ταξιδέψει μαζί με την 37χρονη μητέρα του Μαρίνα Μπάντρες (Marina Bandres), που κατάγεται από τη βόρεια Ισπανία, στην ισπανική πόλη Τζάκα (Jaca) για την κηδεία ενός θείου της 37χρονης γυναίκας.

Μητέρα και γιος ταξίδεψαν για Ισπανία από το Μάντσεστερ της Βρετανίας, όπου διαμένουν, για την κηδεία του θείου της Μπάντρες που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο και σύμφωνα με τον πατέρα του μικρού, Πάουελ Πρακζ (Pawel Pracz), η γυναίκα έκλεισε τα αεροπορικά εισιτήρια την τελευταία στιγμή.

Επειδή όμως δεν υπήρχαν εισιτήρια για να επιστρέψει κατευθείαν από την Ισπανία στο Μάντσεστερ, έκλεισε θέσεις με την μοιραία πτήση για να πετάξει εκείνη και ο μικρός γιος της στην Βρετανία, μέσω Ντίσελντορφ.

Ο Πολωνός σύζυγος της Μαρίνα Μπάντρες και πατέρας του μικρού Τζούλιαν, δήλωσε στον Τύπο μετά το τραγικό δυστύχημα ότι είχε παντρευτεί την 37χρονη πριν δύο χρόνια και δούλευαν και οι δύο στην παραγωγή ταινιών στο Μάντσεστερ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την σύζυγό του, του είχε πει ότι βιαζόταν να επιστρέψει στο σπίτι τους και στην καθημερινή της ρουτίνα…

Ο ίδιος δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την οικογένεια της συζύγου του στην Ισπανία και παρακάλεσε να τους αφήσουν να θρηνήσουν ειρηνικά τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων.

Ο πατέρας της Μπάντρες επιβεβαίωσε ότι η κόρη του προσπάθησε να βρει απευθείας πτήση από την Ισπανία για να επιστρέψει στο Μάντσεστερ, αλλά όταν αυτό δεν κατέστη δυνατόν έκλεισε εισιτήρια για εκείνη και τον μόλις επτά μηνών γιο της με την μοιραία πτήση, χωρίς επιστροφή, της Germanwings.

moro_mesa

Πηγή: Protothema

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

«Ξέφυγε» το έλλειμμα στη Γαλλία

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Μακρόν σε Νετανιάχου: Η «εξαναγκαστική μεταφορά του πληθυσμού [των Γαζαίων] συνιστά έγκλημα πολέμου»

Η Γαλλία μπορεί να στείλει εντός ενός μηνός 20.000 στρατιώτες στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr